Το ελληνικό πιάτο που δοκίμασε ο Ματ Ντέιμον στη Μεσσηνία και θέλησε να μάθει τη συνταγή του

Επιμέλεια: Newsroom
damon
Τόσο πολύ ξετρελάθηκε...

Συνεχίζονται τα γυρίσματα στη Μεσσηνία, για την πολυαναμενόμενη -και πολυσυζητημένη από τη στιγμή που ανακοινώθηκε, ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, “Οδύσσεια”. Η πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιουλίου του 2026, ωστόσο μέχρι τότε, οποιαδήποτε πληροφορία ή φωτογραφικό υλικό δίνονται στη δημοσιότητα, αποτελούν είδηση στη ζοφερή επικαιρότητα.

Από την άλλη, ο χολιγουντιανός αέρας που φυσάει τις τελευταίες ημέρες σε περιοχές της Πελοποννήσου, δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστους τους κατοίκους, που πίνουν καφέ και δίπλα τους περπατάνε κομπάρσοι με στολές. Τομ Χόλαντ, Ματ Ντέιμον και Άντονι Μολινάρι επισκέφθηκαν μαζί με τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη, ένα εστιατόριο στη Γιάλοβα και προφανώς τράβηξαν την προσοχή. Ακόμα και για το τι έφαγαν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr