Δικηγόρος Φιλιππίδη: «Αυτά που κατέθεσαν οι Δροσάκη, Παπούλια και Δανδουλάκη, είναι υπέρ του» (vid)
Τον δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, φιλοξένησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωί της Κυριακής (30/3). Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε για τη δίκη Φιλιππίδη και τις καταθέσεις των Λένα Δροσάκη, Κάτια Δανδουλάκη και Εβελίνα Παπούλια.
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Αυτά που κατέθεσαν είναι υπέρ του. Καμία δεν είπε ότι την βίασε ή ότι προσπάθησε να τη βιάσει. Καμία δεν είπε “ναι” για το αν τον θεωρούν ικανό να βιάσει. Σε αυτές δεν το έκανε, το “όχι” το σεβάστηκε. Θα μπορούσε να το κάνει, αλλά στις ίδιες δεν το έκανε. Το κατηγορητήριο δεν μπορεί να στηριχθεί στις καταθέσεις τους γιατί δεν ξέρουν τι έχει συμβεί».
Η Βάλια Χατζηθεοδώρου ρώτησε τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο τι θα της έλεγε, αν πήγαινε ως πελάτισσά του και του έλεγε όσα περιέγραψαν οι τρεις κυρίες στις καταθέσεις του, όπως για παράδειγμα ότι τους έδειχνε τα γεννητικά του όργανα. «Αν ήμουν παλιάνθρωπος δικηγόρος θα της έλεγα “Δεν λες ότι σου άσκησε και σωματική βία για να στηθεί κατηγορητήριο;”. “Αυτό που σου έκανε, δεν είναι βιασμός” και αν ήμουν ανήθικος θα έστηνα έτσι κατηγορία βιασμού. Γιατί υπάρχουν και τέτοιοι», απάντησε ο γνωστός δικηγόρος.
H Σίσσυ Χρηστίδου «πάγωσε» με τα λεγόμενά του. «Δεν μπορώ να πιστέψω αυτά που λέτε, να ανακαλέσετε!», του είπε η παρουσιάστρια κι εκείνος θέλησε να εξηγήσει: «Αν είχα κόρη, θα της έλεγα “εδώ και τώρα θα πάμε στον ιατροδικαστή και στον εισαγγελέα και θα τον σκίσουμε τον βιαστή”».
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Χαριτάτος και Φώσκολου διάβασαν για την επιστροφή του Σφακιανάκη και έβαλαν στον «αέρα» τραγούδι του: «Γουστάρω Νότη» (vid)
- Πανικός στο ΑΤ Κορωπίου: Άνδρας τραυμάτισε με κατσαβίδι αστυνομικούς
- Ο ρασοφόρος που συνελήφθη στα επεισόδια της παράστασης Ζαραλίκου έκανε live μέσα από το κρατητήριο: «Το θέλησε ο Θεός» (vid)
