Η Κέιτι Πέρι και ακόμα 5 γυναίκες θα ταξιδέψουν σήμερα στο διάστημα: Η πρώτη γυναικεία αποστολή μετά από 60 χρόνια
Κέιτι Πέρι, Λόρεν Σάντσεζ, Γκέιλ Κινγκ, Αμάντα Νγκουιέν, Αΐσα Μποου και Κεριάν Φλιν είναι η έξι γυναίκες που θα ταξιδέψουν σήμερα (14/4) στο διάστημα με την Blue Origin.
«Άρωμα γυναίκας» πρόκειται να έχει η διαστημική αποστολή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα 14 Απριλίου από το Τέξας, καθώς έξι διακεκριμένες γυναίκες είναι οι τελικοί επιβάτες του πυραύλου New Shepard.
Η Κέιτι Πέρι, η Λόρεν Σάντσεζ, η Γκέιλ Κινγκ, η Αμάντα Νγκουιέν, η Αΐσα Μποου και η Κεριάν Φλιν είναι τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν γι’ αυτό το μοναδικό ταξίδι της Blue Origin. Επικεφαλής της αποστολής είναι η συγγραφέας και μέλλουσα σύζυγος του ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος, Λόρεν Σάντσεζ.
Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr
