Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: «Η Ελλάδα τιμά τους αγωνιστές της αντίστασης»

Επιμέλεια: Newsroom
Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: «Η Ελλάδα τιμά τους αγωνιστές της αντίστασης»

bet365

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη θλιβερή επέτειο της 21ης Απριλίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τη συμπλήρωση 58 ετών από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967, ανέβασε μια δημοσίευση στα social media, στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι η Ελλάδα τιμά τους αγωνιστές της αντίστασης και μετατρέπει την ιστορική μνήμη σε ώριμη δύναμη.

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού

«Πενήντα οκτώ χρόνια από το χουντικό πραξικόπημα, η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη. Με αφορμή τη θλιβερή επέτειο, η Ελλάδα τιμά τους αγωνιστές της αντίστασης. Απαντά στις προκλήσεις του σήμερα, εδραιώνοντας τη Δημοκρατία και τον Κοινοβουλευτισμό. Και υπερβαίνει τις αδυναμίες της Μεταπολίτευσης, μένοντας μακριά από την εύκολη δημαγωγία και τον επικίνδυνο διχασμό.

Σε καιρούς παγκόσμιας γεωπολιτικής και οικονομικής αβεβαιότητας γίνεται επίκαιρη όσο ποτέ η ανάγκη της πολιτικής σταθερότητας και της δημοκρατικής ομαλότητας. Μία προϋπόθεση, προκειμένου η πατρίδα μας να παραμένει ισχυρή. Η οικονομία της δυναμική. Και η κοινωνία της ενωμένη, να διεκδικεί μία καλύτερη ζωή. Σε μία διαρκή προσπάθεια η κάθε συλλογική επιτυχία να μεταφράζεται και σε ατομική ευημερία.
Τα διδάγματα του παρελθόντος μάς οδηγούν και φέτος στα βήματα του μέλλοντος
».