Γιατί δεν χρειάζεται να πετάς τον κρόκο από τα αυγά

Ολόκληρα αυγά ή μόνο τα ασπράδια;
Είτε ομελέτα, είτε βραστό ή πάνω από τοστ αβοκάντο, υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους πολλοί προτιμούν να τρώνε μόνο τα ασπράδια αντί για ολόκληρο το αυγό – γεύση, υφή και ακόμη και υγεία.
Επίσης σε μερικούς απλώς δεν τους αρέσει η γεύση των κρόκων των αυγών. Όμως το πιο βασικό είναι ότι ακόμα πολλοί εξακολουθούν να υποθέτουν ότι τα ολόκληρα αυγά είναι βλαβερά για την υγεία.
Η αλήθεια είναι πως η χρήση μόνο των ασπραδιων των αυγών είναι πολύ εύκολη στις ημέρες μας. Με τόσα ροφήματα από ασπράδια που είναι διαθέσιμα, δεν χρειάζεται πλέον να αντιμετωπίζετε την ταλαιπωρία του διαχωρισμού των λευκών από τους κρόκους.
Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr