Η γυναίκα πίσω από τις φωτογραφίες του Μακρόν (pics)

Gazzetta team
Η γυναίκα πίσω από τις φωτογραφίες του Μακρόν (pics)
Η γοητευτική 36χρονη, Soazig de la Moissonnière, που δεν έχασε «κλικ» κατά την προεκλογική εκστρατεία του Εμανουέλ Μακρόν.

Οι ασπρόμαυρες και άκρως ατμοσφαιρικές φωτογραφίες του νικητή των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, του Εμανουέλ Μακρόν να φτάνει στο Λούβρο για την πανηγυρική ομιλία του ενώπιον χιλιάδων υποστηρικτών του, κάνουν από το βράδυ της Δευτέρας τον γύρο του κόσμου.

Δημιουργός αυτών των φωτογραφιών είναι η Soazig de la Moissonnière, η γυναίκα που καθ' όλη την προεκλογική εκστρατεία του Εμανουέλ μακρόν είχε γίνει η σκιά του, φωτογραφίζοντάς τον παντού.

Γνώστης του αντικειμένου, η Soazig de la Moissonnière έχει κάνει επιτυχημένη καριέρα στην φωτογραφία για τη διαφήμιση εμπορικών προϊόντων αλλά και πολιτικών όπως ο κεντροδεξιός Φρανσουά Μπαϊρού.

Η σειρά φωτογραφιών από την εκστρατεία του Μακρόν δεν φαίνεται να έχει τίποτε το στημένο. Μιάζουν πολύ με σκηνές από το παρασκήνιο και αποπνέουν ειλικρίνεια και αυθεντικότητα, κάνοντας κάποιους να την συγκρίνουν με τον φωτογράφο του Μπαράκ Ομπάμα, Pete Souza.

Η 36χρονη Soazig de la Moissonnière σπούδασε σκηνοθεσία και το 2006 μεταπήδησε στην φωτογραφία. Ξεκίνησε να φωτογραφίζει στο δρόμο: «Την ενδιαφέρουν οι εκφράσεις των προσώπων, τις οποίες δεν παρατηρεί κανείς με την πρώτη ματιά, τα βλέμματα, τα χαμόγελα, οι φωνές που καταγράφονται στο ντεκόρ της κοινωνίας μας», γράφει στην ιστοσελίδα της.

Πηγή: thetoc.gr