Miss Copa America (photos)

Miss Copa America (photos)
Θέαμα δεν θα υπάρχει μόνο στον αγωνιστικό χώρο των γηπέδων της Αργεντινής, αλλά και στις κερκίδες με τις λατίνες να συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα. Το gazzetta.gr βρήκε και σας παρουσιάζει τις καλύτερες καλλονές από κάθε Εθνική που συμμετέχει στο Κόπα Αμέρικα.

Στην διοργάνωση συμμετέχουν 12 ομάδες (Αργεντινή, Βολιβία, Χιλή, Βραζιλία, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Εκουαδόρ, Μεξικό, Περού, Βενεζουέλα, Παραγουάη και Ουρουγουάη) και στα... καλλιστεία του gazzetta.gr για την Μις Κόπα Αμέρικα παίρνουν μέρος 12 γυναίκες, μία από κάθε χώρα, με παρουσίαση 12 φωτογραφιών ώστε να έχετε πλήρη άποψη για τα... μοντέλα μας. Ψηφίστε την ομορφότερη!

Η αρχή, θα δείτε παρακάτω στη photo gallery, γίνεται με τη διοργανώτρια Αργεντινή. Η Λουτσιάνα Σαλαζάρ έχει φωτογραφηθεί ουκ ολίγες φορές τόσο με τη φανέλα της «αλμπισελέστε», όσο και με τη σημαία της πατρίδας της, όντας θαυμάστρια του ποδοσφαίρου.

Στη συνέχεια σειρά παίρνει η Βολιβιανή, Μαρία Ολίβια Πινέριο Μενάχο. Η 27χρονη καλλονή αναδείχτηκε Μις Βολιβία το 2010 και υπήρχαν φήμες πως δεν έχει δώσει την σωστή της ηλικία. Οπως και να έχει βρίσκεται στα... καλλιστεία του gazzetta.gr, αφού είναι και επίσημα η ομορφότερη στην πατρίδα της.

Μετά την Βολιβία ακολουθεί η Χιλή με την Πάμελα Ντίαζ. Η 30χρονη είναι μοντέλο και σύζυγος του Χιλιανού επιθετικού, Μάνουελ Νέιρα (ήταν διεθνής από το 1998 ως το 2006) που αγωνίζεται στην ομάδα Σαν Λούις.

Τέταρτη στη παρουσίαση είναι η Βραζιλιάνα, Ντανιέλε Σοάρες Ράμος (γνωστή ως Ντανιέλα Μπανανίνια). Το 34χρονο μοντέλο αποτελεί φανατική οπαδό της Σελεσάο και για αυτό το λόγο αποφάσισε να φωτογραφηθεί ημίγυμνη έχοντας ως αξεσουάρ μόνο μία φανέλα της Εθνικής της ομάδας.

Η Γέσικα Νάρβαεζ, η οποία ακολουθεί, είναι από τα καλύτερα και πιο γνωστά μοντέλα της Κολομβίας. Από κάτω της βρίσκεται η Κάθριν Αρμπενζ από την Κόστα Ρίκα, η οποία γεννήθηκε στο Σαν Χοσέ.

Σειρά παίρνει η Μαρία Ελίσα Καμάργκο από το Εκουαδόρ. Η γεννημένη στις 21 Δεκεμβρίου του 1985 είναι ηθοποιός και από τις πιο γνωστές στον Ισημερινό. Το δρόμο της υποκριτικής αλλά και πολλούς άλλους ακολούθησε η Μεξικανή Νινέλ Κόντε. Η 40χρονη δηλώνει πρώην μοντέλο, ηθοποιός αλλά και τραγουδίστρια, όντας ιδιαίτερα δημοφιλής στην πατρίδα της.

Μετά την Κόντε ακολουθεί η πασίγνωστη πλέον Λαρίσα Ρικέλμε. Η πιο πιστή και σέξι φίλαθλος της εθνικής ομάδας της Παραγουάης. Φανατική οπαδός είναι και η Σίνθια Σάντα. Το 21χρονο μοντέλο από το Περού είναι φαν του Χουάν Ραμόν Ρικέλμε.

Μια θέση πριν το φινάλε είναι η Μόνικα Φάρο. Το μοντέλο από την Ουρουγουάη έγινε ιδιαίτερα γνωστό στο Μουντιάλ, όταν υποσχέθηκε στριπτίζ για χάρη της «σελέστε». Τέλος, η Αϊνέτ Στέφενς είναι από τη Βενεζουέλα και κάνει σπουδαία καριέρα στην ιταλική τηλεόραση. Το 29χρονο γεννήθηκε στο Καράκας και έχει το παρατσούκλι «μαύρη γάτα».