Ζιζέλ το πιο ισχυρό μοντέλο σύμφωνα με το Forbes! (pics)

Gazzetta team
Ζιζέλ το πιο ισχυρό μοντέλο σύμφωνα με το Forbes! (pics)
Η Βραζιλιάνα καλλονή είναι το μοναδικό μοντέλο που φιγουράρει στη λίστα με τις 100 ισχυρότερες γυναίκες στον πλανήτη

Μπορεί η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, να κατέλαβε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την πρώτη θέση, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, ωστόσο, μία εντυπωσιακή καλλονή της πασαρέλας ομορφαίνει τη λίστα με τις 100 "ισχυρές γυναίκες" του πλανήτη!

Ο λόγος για τη Ζιζέλ Μπούντχεν, το πρώτο μοντέλο από τη Βραζιλία που έτυχε διεθνούς αναγνώρισης!

Μετρά ήδη 20 χρόνια στο χώρο του μόντελινγκ. Έχει συμμετάσχει στα μεγαλύτερα ντεφιλέ, έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλους τους οίκους, ενώ έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες φωτογραφίσεις και εξώφυλλα σε περιοδικά μόδας.

Όταν ήταν μόλις 13 ετών, εργάστηκε για πρώτη φορά ως μοντέλο και το 2000 ήρθε η πλήρης αποθέωση για τη Ζιζέλ, καθώς φόρεσε τα αγγελικά φτερά της Victoria’s Secret για επτά ολόκληρα χρόνια!

Μάλιστα, από το 2004 κρατά τα σκήπτρα του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου στον κόσμο, με περιουσία που εκτιμάται στα 250 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι η πανέμορφη Ζιζέλ βρίσκεται στο νούμερο 95 της λίστας του Forbes με τις πιο ισχυρές γυναίκες.

Φυσικά πέρα από τις ικανότητές της στην πασαρέλα, σημαντικό ρόλο για να την επιλέξουν οι άνθρωποι του περιοδικού έπαιξε και η φιλανθρωπική της δράση , μιας και είναι πρέσβειρα καλής θέλησης του Περιβαλλοντικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών.

Να σημειωθεί πως από το 2009 η Ζιζέλ είναι παντρεμένη με τον αθλητή Τομ Μπρέιντι με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Εκτός, από τη 32χρονη Βραζιλιάνα, στην εν λόγω λίστα, ανάμεσα σε πολιτικούς, διευθύνοντες συμβούλους, επιχειρηματίες και φιλάνθρωπους, περιλαμβάνονται και οι εξής celebrities: η Μπιγιονσέ στην 31η, η Αντζελίνα Τζολί στην 37η, η ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα στην 38η, η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga στην 45η θέση και η Κολομβιανή σταρ Σακίρα στην 52η θέση.

Πηγή news.gr