Ο 25χρονος νέος κροίσος του Ουέστμινστερ (pics)
Είναι μόλις 25 ετών, ωστόσο, στη νεαρή αυτή ηλικία αναμένεται να κληρονομήσει το ποσό των εννιά δισεκατομμυρίων λιρών και να γίνει ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος της Βρετανίας.
Ο λόγος για τον Χιου Ρίτσαρντ Γκρόβενορ, ο οποίος έπειτα από τον θάνατο του πατέρα του, Τζέραλντ Κάβεντις Γκρόβενορ, έγινε ο έβδομος Δούκας του Ουέστμινστερ και κληρονόμος μια τεράστιας περιουσίας.
Ο Τζέραλντ Κάβεντις Γκρόβενορ, πατέρας τεσσάρων παιδιών, γνωστός με τον τίτλο του Δούκα του Ουέστμινστερ, πέθανε την Τετάρτη αιφνιδιαστικά σε ηλικία 64 ετών, προκαλώντας σοκ στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.
Αν και ο 25χρονος Χιου Ρίτσαρντ είναι το τρίτο στη σειρά από τα τέσσερα παιδιά του Δούκα που πέθανε, ωστόσο, είναι ο μόνος γιος που ο Τζέραλντ Κάβεντις Γκρόβενορ απέκτησε με την σύζυγό του, Νατάλια.
Ο νεαρός Χιου Ρίτσαρντ Γκρόβενορ
Ο 25χρονος, ο οποίος σπούδασε Μάνατζμεντ στο πανεπιστήμιο του Νιούκασλ και είναι ένας από τους νονούς του πρίγκιπα Γεώργιου, θα γίνει τώρα ο 68ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζέραλντ Κάβεντις Γκρόβενορ ήταν ιδιοκτήτης τεράστιων εκτάσεων γης στην Οξφόρδη, το Τσεσάιρ, τη Σκωτία, αλλά και στο κεντρικό Λονδίνο, στο Μέιφερ και την Μπελγκράβια.
Στενός φίλος του πρίγκιπα Καρόλου, η ιστορία της οικογενείας του φθάνει μέχρι τον μακρινό του πρόγονο Γκίλμπερ που έφθασε στην Αγγλία μαζί με τον Γουλιέλμο τον Κατακτητή το 1066, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της οικογένειας.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο Δούκας του Ουέστμινστερ πέθανε στο Νοσοκομείο Ρόγιαλ Πρέστον, όπου μεταφέρθηκε έπειτα από ξαφνική ασθένεια. Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης γράφουν ότι υπέστη έμφραγμα στο κτήμα του στο Αμπεϊστεντ.
Ο Τζέραλντ Κάβεντις Γκρόβενορ με την βασίλισσα Ελισάβετ
Πηγή: protothema.gr
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- 17 Κλωστές: H αληθινή ιστορία πίσω από την σειρά-Ο καλοσυνάτος τσαγκάρης από τα Κύθηρα πήρε εκδίκηση σκοτώνοντας 15 άτομα
- Το ξενοδοχείο που μπορείς να μείνεις με 1 δολάριο αλλά έχει ένα... ιδιαίτερο κανόνα
- Η φονική πλημμύρα του 1977 που άφησε πίσω 37 νεκρούς στην Αττική: Οι άνθρωποι αγκάλιαζαν τις κολώνες για να σωθούν