Ο Μακρόν τσακώθηκε δημόσια με μαθητή που τον φώναξε με το μικρό του όνομα (vid)

Gazzetta team
Ο Μακρόν τσακώθηκε δημόσια με μαθητή που τον φώναξε με το μικρό του όνομα (vid)
Πρωταγωνιστής σε ένα ασυνήθιστο περιστατικό ήταν ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν κατά τη διάρκεια των επίσημων εορτασμών σε προάστιο του Παρισιού.

Μεταξύ των συγκεντρωμένων που επιθυμούσαν να χαιρετήσουν δια χειραψίας τον Μακρόν, βρίσκονταν κι αρκετοί μαθητές, ένας εκ των οποίων κατάφερε να προκαλέσει την μίνι έκρηξη του Γάλλου προέδρου, όταν τον αποκάλεσε με τον μικρό του όνομα.

Τότε, ο Μακρόν του απευθύνθηκε σε έντονο κι αυστηρό ύφος, ζητώντας να τον αποκαλεί «Κύριο» ή «Κύριο Πρόεδρο», ενώ παρά την απολογητική διάθεση του νεαρού, ο Μακρόν εμφανώς εκνευρισμένος συνέχισε σε ανάλογο ύφος, λέγοντας πως «όταν πάρεις πτυχίο και βρεις δουλεία, τότε θα μπορέσεις να κάνεις την επανάστασή σου»!

Το συμβάν έληξε με την αποχώρηση του Γάλλου προέδρου, ενώ στην χώρα συζητείται δεόντως τόσο ο έντονος τρόπος που ο Μακρόν απάντησε στον νεαρό μαθητή, όσο και το γεγονός ότι πρωτού ο μαθητής απευθυνθεί στο Μακρόν με το υποκοριστικό «Μανιού», είχε ακουστεί να τραγουδάει τον ύμνο της «Διεθνούς», γεγονός που ίσως να πυροδότησε την έκρηξη του πρώτου πολίτη της χώρας.