Ο μαθητής που πρόσβαλε τον Μακρόν έπαθε κατάθλιψη (vid)

Gazzetta team
Ο μαθητής που πρόσβαλε τον Μακρόν έπαθε κατάθλιψη (vid)
Ο Εμανούελ Μακρόν τα έβαλε δημόσια με μαθητή επειδή τον φώναξε με το μικρό του όνομα και το παιδί πλέον βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μένει κλεισμένο στο σπίτι του.


Σε επίσημους εορτασμούς σε προάστιο του Παρισιού ο Εμανουέλ Μακρόν αποθεώθηκε από τον κόσμο που είχε μαζευτεί. Ωστόσο, με τις κάμερες να είναι στραμμένες πάνω του ένας μαθητής τον αποκάλεσε με το μικρό του όνομα «Μανού».

Ο Γάλλος Πρόεδρος βγήκε εκτός εαυτού και του έκανε κήρυγμα μπροστά σε όλους ζητώντας να τον αποκαλεί «Κύριο» ή «Κύριο Πρόεδρο» από τη στιγμή που η γιορτή ήταν επίσημη.

Ο νεαρός μαθητής από τη στιγμή που πήρε έκταση το θέμα δεν θέλει να βγει από το σπίτι του και οι κοντινοί του άνθρωποι αναφέρουν πως βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Οι μαθητές του σχολείου του γελούν μαζί του: «Γειά σου Εμανουέλ Μακρόν. Ξέρεις ότι μόλις είδα το αγόρι στο σχολείο του και είναι σε πολύ κακή διάθεση επειδή όλοι τον κοροϊδεύουν; Είναι σπίτι του, δε θέλει να μιλήσει σε άνθρωπο και φοβάται πως αυτό θα τον κυνηγά σε όλο το υπόλοιπο Γυμνάσιο. Να έχεις μια καλή ημέρα», έγραψε μία δημοσιογράφος στο Twitter του Εμανουέλ Μακρόν.