Προσπάθησε να στραγγαλίσει ταμία σούπερ μάρκετ επειδή του κατέστρεψε σακούλα με... πατατάκια (pic)

Gazzetta team
Προσπάθησε να στραγγαλίσει ταμία σούπερ μάρκετ επειδή του κατέστρεψε σακούλα με... πατατάκια (pic)
Στο νοσοκομείο κατέληξε μία εργαζόμενη σε σούπερ μάρκετ της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, όταν ένας εξοργισμένος πελάτης προσπάθησε να την πνίξει με τα ίδια του χέρια, επειδή ήταν δυσαρεστημένος από τον τρόπο που η γυναίκα συμπεριφερόταν στα... πατατάκια που μόλις είχε αγοράσει.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από την καταγγελία της άτυχης γυναίκας, που κατέληξε στα επείγοντα τοπικού νοσοκομείου, ενώ ο άντρας ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 55χρονος Μπράνλεϊ Μπόουερ βρισκόταν σε σούπερ μάρκετ της πόλης Νιου Κούμπελαντ, κάνοντας τις καθιερωμένες του αγορές μαζί με τη σύζυγό του.

Όταν έφτασε η σειρά τους στο ταμείο, ο Μπόουερ άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα στην ταμία, καθώς ισχυριζόταν ότι ο τρόπος που η εργαζόμενη τοποθετούσε στις σακούλες τα προϊόντα, κατέστρεφε τα πατατάκια μου είχε αγοράσει.

Αποτέλεσμα εικόνας για Bradley Bower,

 

Η ταμίας, αρχικά δεν έδωσε βαρύτητα στα παράπονα του 55χρονου, όμως η συνέχεια πήρε δραματική τροπή, με τον Μπόουερ να πιάνει την γυναίκα από τον λαιμό, φωνάζοντάς της παράλληλα να μην βάζει τα πατατάκια του στις ίδιες σακούλες με κονσέρβες κι άλλα βαριά προϊόντα, γιατί «έλιωναν» τα τσιπς.

Η σοκαρισμένη ταμίας κατάφερε να γλιτώσει από την λαβή του εξοργισμένου καταναλωτή με τη βοήθεια συναδέλφων και πελατών, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο νοσοκομείο, ειδοποιώντας ταυτόχρονα τις αρχές για το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί που εξέτασαν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης διαπίστωσαν την ευστάθεια των ισχυρισμών της άτυχης γυναίκας, συλλαμβάνοντας τον Μπόουερ λίγο αργότερα στο σπίτι του, με τον ίδιο να παραδέχεται την πράξη του και να κάνει λόγο για «αντιεπαγγελματική συμπεριφορά» από πλευράς της υπαλλήλου, ενώ προσπάθησε να δικαιολογηθεί για τον παρολίγο στραγγαλισμό της ταμία λέγοντας «πως το επιστέγασμα της κακής του μέρας, ήταν ο τρόπος που η γυναίκα μεταχειρίστηκε τα πατατάκια του».