9 προσαγωγές για την παρέμβαση στο σπίτι του Αμερικάνου πρέσβη (vid)

Gazzetta team
9 προσαγωγές για την παρέμβαση στο σπίτι του Αμερικάνου πρέσβη (vid)
Καταδρομική επίθεση με μπογιές και καπνογόνα στην οικία του Αμερικανού πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα.

Αγνωστοι δράστες επιτέθηκαν τα ξημερώματα με μπογιές στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη, που βρίσκεται στην πρεσβεία των ΗΠΑ.

Οι δράστες, που επέβαιναν σε πέντε δίκυκλα, έφτασαν στο σημείο λίγο μετά τις 04:00 και αφού πέταξαν μπογιές διέφυγαν με μεγάλη ταχύτητα.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης, ενώ έχουν γίνει εννέα προσαγωγές.

Εν τω μεταξύ, άγνωστοι είχαν ρίξει καπνογόνο πριν από περίπου τρεις μήνες στην αμερικανική πρεσβεία στην είσοδο του γκαράζ ενώ το σπίτι του πρέσβη γίνεται στόχος επίθεσης για τρίτη φορά.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες καταδρομικές επιθέσεις έχουν πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και στο Α.Τ. Καισαριανής.

Η απάντηση του Πάιατ
«Καλημέρα, ξύπνησα με περισσότερους παιδαριώδεις βανδαλισμούς σήμερα το πρωί έξω από την οικία και θα συνεχίσω να εργάζομαι με τις ελληνικές αρχές για να τιμωρήσουμε τους ενόχους σύμφωνα με το νόμο. Η καταστροφή περιουσίας δεν είναι ειρηνική διαμαρτυρία», έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o Αμερικανό πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, για την επίθεση με μπογιές και καπνογόνα στην στην οικία του, σήμερα το πρωί από αγνώστους.