Η αστυνομία απαγορεύει τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής έξω από το Εφετείο!

Gazzetta team
Η αστυνομία απαγορεύει τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής έξω από το Εφετείο!
Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε πως απαγορεύει τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής αύριο, Δευτέρα (12/10), έξω από το Εφετείο Αθηνών!

Ο Γιάννης Λαγός έχει απευθύνει κάλεσμα -μέσω και του φορέα Ε.ΛΑ.ΣΥΝ., που έχει ιδρύσει- για συγκέντρωση ακροδεξιών αύριο, Δευτέρα (12/10), έξω από το Εφετείο Αθηνών, το οποίο αναμένεται να ανακοινώσει αν θα αναγνωριστούν ελαφρυντικά στους καταδικασθέντες για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Παρ' όλα αυτά, η συγκέντρωση απαγορεύεται από την Ελληνική Αστυνομία!

«Εκδίδεται, αργότερα σήμερα, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Αττικής, δελτίο Τύπου περί απαγόρευσης της αναγγελθείσης συγκέντρωσης συμπαράστασης στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Συντάγματος, περί επικειμένου σοβαρού κινδύνου για τη δημόσια ασφάλεια και τις διατάξεις και διαδικασίες του νομού 4703/2020 περί συναθροίσεων», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, εν αναμονή του δελτίου Τύπου.

Η αστυνομία, δηλαδή, επικαλείται τον περιβόητο νόμο Χρυσοχοΐδη περί συναθροίσεων, προκειμένου να απαγορεύσει τη συγκέντρωση, αφού υπάρχει σοβαρός κίνδυνος επεισοδίων.

Μένει τώρα να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση από πλευράς Γιάννη Λαγού, με τον ίδιο να έχει δηλώσει πως θα βρίσκεται το πρωί στο Εφετείο, «και θα κοιτώ στα μάτια την Λεπενιώτη, απαριθμώντας τα δικαστικά εγκλήματα της εις βάρος 67 ΑΘΩΩΝ».