Κορονοϊός: Υπερδιπλάσια πώληση sex toys στη Δανία λόγω καραντίνας!

Gazzetta team
Κορονοϊός: Υπερδιπλάσια πώληση sex toys στη Δανία λόγω καραντίνας!
Οι Δανοί μένουν σπίτι και... περνάνε καλά αν κρίνουμε από τον υπερδιπλασιασμό των πωλήσεων των sex toys τις ημέρες του κορονοϊού.

Καθόλου δεν φαίνεται να... χαλάει τους Δανούς το μένουμε σπίτι! Αντίθετα, εν μέσω κορονοϊού, ο μεγαλύτερος έμπορος λιανικής στη Σκανδιναβία τόνισε στο Reuters πως οι πωλήσεις των sex toys έχουν υπερδιπλασιαστεί!

«Με χαροποιεί που κάνουμε κάτι καλό κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης εποχής, που οι άνθρωποι αισθάνονται ευάλωτοι» δήλωσε η Ματίλντε Μακόφσκι, συνιδιοκτήτρια της Sinful, της μεγαλύτερης εταιρείας λιανικής πώληση sex toys στη Σκανδιναβία.

Οι πωλήσεις κατά την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου αυξήθηκαν κατά 110%, ενώ ο μεγαλύτερος ιστότοπος με ερωτικά είδη στη χώρα, δήλωσε πως η κυκλοφορία τους έχει τριπλασιαστεί εν μέσω Covid-19 σε σχέση με την ίδια εποχή πέρσι. Άνευ προηγουμένου μάλιστα έχει αυξηθεί η ζήτηση σεξουαλικών παιχνιδιών για ζευγάρια.

«Νομίζω ότι είναι φυσικό ότι όταν περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί θέλουμε να έχουμε λίγη επιπλέον διασκέδαση. Σε αυτή τη δύσκολη εποχή φροντίζουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και αυτό αντανακλάται επίσης στη σεξουαλική μας ζωή», δήλωσε η Μακόφσκι.

Η Sinful, στέλνει καθημερινά 1.500 πακέτα σε πελάτες σε Δανία, Νορβηγία, Σουηδία και Φινλανδία. Οι Δανοί θεωρούνται από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον κόσμο, μιας και στη χώρα είναι νόμιμη η πορνογραφία από το 1969!

«Η άνοδος στις πωλήσεις ενδεχομένως να οφείλεται στο γεγονός ότι πανικοβληθήκαμε λίγο, όπως όταν προσπαθούσαμε να αγοράζουμε χαρτί υγείας και οδοντόκρεμα και τέτοια είδη», είπε επίσης η Μακόφσκι.

Βέβαια, η πρωθυπουργός της χώρας, Μέτε Φρέντρικσεν, ανακοίνωσε την Δευτέρα πως αν οι αριθμοί στα κρούσματα και τα θύματα του κορονοϊού παραμείνουν σταθεροί τότε σχολεία και παιδικοί σταθμοί θα ανοίξουν στις 15 Απριλίου.