«Στεναχωριέμαι έτσι όπως έχει γίνει»: Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος «κάρφωσε» την παραγωγή του MasterChef (vid)

Gazzetta team
«Στεναχωριέμαι έτσι όπως έχει γίνει»: Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος «κάρφωσε» την παραγωγή του MasterChef (vid)
Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος τονίζει πως το MasterChef προ δεκαετίας, στο MEGA, όπου ήταν και ο ίδιος κριτής, δεν έχει καμία σχέση με το τωρινό, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως τότε «η παραγωγή δεν καλλιεργούσε καβγάδες».

Στο καναπέ της εκπομπής Dot, στον ΣΚΑΪ, κάθισε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Και... απασφάλισε!

Ο γνωστός και διακεκριμένος σεφ μίλησε για την είσοδό του στην τηλεόραση και δεν παρέλειψε, φυσικά, να αναφερθεί στο MasterChef, ρίχνοντας απανωτές σπόντες για την τωρινή παραγωγή του ριάλιτι μαγειρικής.

«Στην τηλεόραση βγήκα σε μεγάλη ηλικία, στα 40 μου, ήμουν συνειδητοποιημένος. Η τηλεόραση με βοήθησε οικονομικά απίστευτα, το λέω και το παραδέχομαι, ήμουν φτωχαδάκι πριν κάνω τηλεόραση. ΟΚ, είχα ένα καλό μισθό και τώρα ζω άνετα. Η τηλεόραση μου έδωσε άλλο πράγμα, διαφήμιση, πολλές επιλογές, περισσότερα εστιατόρια, ελευθερία να κάνω ό,τι θέλω, ελευθερία να απορρίψω πράγματα, που παλιά δεν μπορούσα να το κάνω. Με βοήθησε πάρα πολύ η τηλεόραση», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια, είπε για το MasterChef: «Τα πράγματα ήταν πιο ρομαντικά όταν εμείς ξεκινήσαμε το MasterChef. Ήταν βέβαια και το κανάλι, το MEGA, ένα μεγάλο κανάλι, που δεν υπήρχε ριάλιτι. Οι άνθρωποι που κινούσαν τα νήματα πίσω από τις κάμερες ήταν πάρα πολύ αντικειμενικοί, ήθελαν να βγει μια πολύ όμορφη εκπομπή. Για μένα ήταν το ρομαντικό MasterChef. Το τωρινό έχει μεταλλαχτεί.

 

Ήμασταν η δεύτερη χώρα στον κόσμο που κάναμε MasterChef. Πρώτη ήταν η Αυστραλία και εμείς ήμασταν η δεύτερη και μετά η Γαλλία. Μετά την Αυστραλία το πήραμε εμείς, το κάναμε επιτυχία και μετά ερχόντουσαν χώρες από όλον τον κόσμο να δουν το δικό μας. Στεναχωριέμαι, γιατί ήταν ένα άλλο πράγμα εκείνο το MasterChef.

Όλα αυτά που γίνονται τώρα, τότε δεν γινόντουσαν. Δεν καλλιεργούσε καβγάδες τότε η παραγωγή. Και να γινόντουσαν, σβήνονταν αμέσως. Πρέπει να καλλιεργήσεις κάτι, να το συντηρήσεις για να εκτιναχθεί. Τηλεόραση κάνουμε! Το ζυμάρι για να φουσκώσει θέλει και μαγιά, άρα επιλέγεις τη μαγιά, δηλαδή τους παίκτες, τους βάζεις στο... ζυμάρι και το αφήνεις να φουσκώσει».