Νέα καταγγελία για γνωστό σκηνοθέτη: «Μου ζήτησε σε ακρόαση να γδυθώ, να αυνανιστώ και να ουρήσω σε μια γωνία» (vid)

Gazzetta team
Νέα καταγγελία για γνωστό σκηνοθέτη: «Μου ζήτησε σε ακρόαση να γδυθώ, να αυνανιστώ και να ουρήσω σε μια γωνία» (vid)
Σε καταγγελία προχώρησε ο Απόστολος Καμιτσάκης, μιλώντας για την εμπερία του με γνωστό σκηνοθέτη το 2017.

Ο Απόστολος Καμιτσάκης, όπως εξομολογήθηκε μιλώντας στον ΑΝΤ1, έτυχε να ρωτήσει τον Χάρη Ρώμα για το όνομα του σκηνοθέτη και στη συνέχεια του αποκάλυψε πως έζησε αντίστοιχο περιστατικό.

«Είχα τα αντανακλαστικά να μπορέσω να το προσπεράσω. Δεν είναι πρόσφατο, έγινε το 2017. Είχα κάποια μικρή εμπειρία από οντισιόν, αλλά ήμουν στα τελειώματα της σχολής. Πήγα, λοιπόν, στην ακρόαση για το έργο «Φρανκεστάϊν». Αυτή η ταινία ακουγόταν ότι θα γίνει πολύ καιρό… Την τραβούσε από τα μαλλιά…

Στην ακρόαση μου ζητήθηκε να πω τον μονόλογο και μετά με κάποιο τρόπο - έμμεσο τρόπο - να γδυθώ ή να αυνανιστώ ή να ουρήσω σε κάποια γωνία, λέγοντας τον μονόλογο, μία συνθήκη, η οποία δεν έστεκε πουθενά. Δεν έβγαζε νόημα…

Άκουσα τι μου έλεγε, δεν του έδωσα σημασία, δεν με ανάγκασε σώνει και ντε να βγάλω τα ρούχα, αλλά μου έδινε συνέχεια αυτήν την επιλογή. Παίρνεις μιας απόφαση και λες “Δεν θα το κάνω” και τέλος. Τελείωσε η ακρόαση και έφυγα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Καμιτσάκης.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «το δύσκολο κομμάτι είναι πώς βγαίνεις και το λες αυτό», αλλά «πρέπει να βγούμε και να μιλήσουμε».

Πηγή: Reader.gr