Survivor: Το Twitter λατρεύει Τριαντάφυλλο και Καλίδη, «αυτό το σχήμα θα κάνει πάταγο, όταν ανοίξουν τα μπουζούκια» (vid)

Gazzetta team
Survivor: Το Twitter λατρεύει Τριαντάφυλλο και Καλίδη, «αυτό το σχήμα θα κάνει πάταγο, όταν ανοίξουν τα μπουζούκια» (vid)
Ο Τριαντάφυλλος και ο Πάνος Καλίδης από το φετινό Survivor έχουν γίνει οι αγαπημένοι των χρηστών του Twitter.

Κάποιοι παίκτες από τους Μαχητές και κάποιοι από τους Διάσημους στο Survivor έχουν ήδη ξεχωρίσει, όχι τόσο για τις επιδόσεις τους όσο για το γεγονός ότι τους έχει λατρέψει το κοινό ή έχει λατρέψει να τους… τρολάρει.

Την Κάτια Ταραμπάνκο -σε αντίθεση με την περίοδο που ήταν στο GNTM- την στηρίζουν οι περισσότεροι χρήστες του Twitter, όπως και τον Γιώργο Κοψίδα, για το «ήθος και την ηρεμία του», όπως χαρακτηριστικά γράφουν οι περισσότεροι.

Όμως το δίδυμο που φαίνεται να έχει ξεχωρίσει για τους περισσότερους δεν είναι άλλο από τους Τριαντάφυλλο και Πάνο Καλίδη.

Οι χρήστες του Twitter όπως φαίνεται τους συμπαθούν πολύ και με αρκετή δόση χιούμορ τους τρολάρουν σε κάθε αγώνισμα.

«Αυτό το σχήμα θα κάνει πάταγο, όταν ανοίξουν τα μπουζούκια», «βαρέθηκα. Θέλω να πάω σπίτι μου...Ταξίιιιιι», «συγγνώμη, θα μας φέρετε τον λογαριασμό κι ένα κέρασμα;», «γιατί δεν είμαι Ντουμπάι. πως πιάστηκα έτσι κώτσος;» και πολλές παρόμοιες αναρτήσεις που προκαλούν γέλιο αλλά και συμπάθεια για τους δυο αγαπημένους τραγουδιστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ