Οικονόμου στο Podgazzt: Το Κύπελλο είναι η αρχή, βασικός στόχος το πρωτάθλημα

Οικονόμου στο Podgazzt: Το Κύπελλο είναι η αρχή, βασικός στόχος το πρωτάθλημα
Ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Απόστολος Οικονόμου, μιλάει στο Podgazzt για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως φυσικά και νιώθει περηφάνια, αλλά αυτός ο τίτλος είναι η αρχή, με το πρωτάθλημα να είναι ο βασικός στόχος.

Ο Παναθηναϊκός στο Final-4 του Κυπέλλου επέστρεψε στους τίτλους μετά από 11 χρόνια (12 χρόνια είχε να πάρει το Κύπελλο) κατακτώντας το τρόπαιο και ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Απόστολος Οικονόμου μιλάει στο Podgazzt, αναφέροντας πως αυτή η κούπα είναι μόνο η αρχή.

Ο έμπειρος προπονητής δεν κρύβει πως ένιωσε περήφανος με την επιτυχία στο Ηράκλειο και επισημαίνει πως βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Μιλάει για την συμβολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, της διοίκησης του Παναγιώτη Μαλακατέ, αλλά και του χορηγού του τμήματος, Θάνου Αραγιάννη στην αναγέννηση του τμήματος, μας αποκαλύπτει τι είπε στις «πράσινες» πριν την έναρξη του τελικού με τον ΑΟ Θήρας και μας ανοίγει την όρεξη για την συνέχεια του πρωταθλήματος, λέγοντας πως τα playoffs που έρχονται θα είναι πάρα πολύ αμφίρροπα.

Και φυσικά οι Φώτης Καρακούσης και Δημήτρης Ντζάνης μιλούν για ό,τι έγινε στα σπορ το τριήμερο που μας πέρασε, αλλά και για όσα περιμένουμε αυτή την βδομάδα. Γιατί και αυτό το Podgazzt δεν χάνεται...

Μπορείτε να ακούσετε το Podgazzt και εδώ, στο Spotify.