Παπαγγελής: «Άγγιξε» το μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ζυρίχης

Newsroom
 Ο Νίκος Παπαγγελής

bet365

Ο Νίκος Παπαγγελής διεκδίκησε μέχρι τη γραμμή τερματισμού το χάλκινο μετάλλιο στον αγώνα αντοχής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ζυρίχης, καταλαμβάνοντας την 5η θέση.

Ο Νίκος Παπαγγελής πλησίασε όσο ποτέ άλλοτε στην κατάκτηση ενός μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας και παραποδηλασίας στη Ζυρίχη.

Ο 23χρονος παραολυμπιονίκης κατέλαβε την 5η θέση στον αγώνα αντοχής στην κατηγορία C2, έχοντας ταυτόχρονη άφιξη με άλλους συνολικά οκτώ αναβάτες, που πάλεψαν για το χάλκινο μετάλλιο.

Συγκεκριμένα, ο Παπαγγελής κάλυψε τα 62,7χλμ. σε 1ώρ.37:21 και ήταν στο γκρουπ των αθλητών που είχαν τον ίδιο, καταλαμβάνοντας την 5η θέση, χάνοντας το χάλκινο μετάλλιο για μισή ρόδα.

Στην 3η θέση τελικά βρέθηκε Βέλγος, Έβουντ Βρομάντ, που άφησε στην 4η θέση τον Ολλανδό, Χίντε Μπουρ και αμέσως μετά τον Παπαγγελή.

Νικητής αναδείχθηκε ο Γάλλος, Αλεξάντρ Λουτέ με 1ώρ.29:27, ενώ το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Βρετανός, Μάθιου Ρόμπερτσον σε 1ώρ.30:12.

Ο Νίκος Παπαγγελής, που ήταν στην 4η θέση στην ατομική χρονομέτρηση στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ζυρίχης άνοιξε τη συμμετοχή του με την 5η θέση και στην ατομική χρονομέτρηση. Ο Παπαγγελής στο περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Γλασκώβη ήταν στην 6η θέση στην ατομική χρονομέτρηση και στην 5η στον αγώνα αντοχής.

@Photo credits: Nikos Karanikolas

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα