Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Μεγάλη Βρετανία έσπασε τρείς φορές το παγκόσμιο ρεκόρ στο γυναικείο ομαδικό της ποδηλασίας

Newsroom
team competition of track cycling

bet365

Η Μεγάλη Βρετανία πανηγύρισε το χρυσό μετάλλιο στο γυναικείο ομαδικό της ποδηλασίας, ξεπερνώντας τρείς φορές το παγκόσμιο ρεκόρ!

Η Μεγάλη Βρετανία μετρά ένα ακόμα χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού , αυτή τη φορά όμως έγραψε ιστορία κατακτώντας το αφού έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ τρείς φορές!

Στο άθλημα αυτό συμμετέχουν τρία μέλη και τη Μεγάλη Βρετανία εκπροσώπησαν οι Έμμα Φίνουκειν, Κέιτι Μάρτσαντ και Σόφι Κέιπγουελ.

Αρχικά οι Βρετανίδες έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ που κατείχαν οι Κινέζες από τις 26 Ιουνίου του 2024 στον προκριματικό γύρο με ρεκόρ 45.472 δευτερόλεπτα. Όμως δεν έμειναν για πολύ στην κορυφή αφού η Νέα Ζηλανδία επικράτησε επί της Πολωνίας με 45.348 δευτερόλεπτα. Ωστόσο ούτε η Νέα Ζηλανδία δεν κράτησε αυτό το ρεκόρ για πολύ γιατί η απάντηση ήρθε γρήγορα από την Μεγάλη Βρετανία, όταν απέκλεισαν τον Καναδά με 45.338.

Και πάλι... δεν έμειναν εκεί και στον τελικό η επίδοσή τους ήταν ακόμα καλύτερη στα 45 δευτερόλεπτα και 186 εκατοστά σημειώνοντας ξανά παγκόσμιο ρεκόρ!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα