Παραολυμπιακοί Αγώνες: Ο Παπαγγελής στη 14η θέση στον αγώνα αντοχής στο Παρίσι

Newsroom
Ο Νίκος Παπαγγελής

bet365

O Νίκος Παπαγγελής ολοκλήρωσε την παρουσία του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες με τη 14η θέση στο αγώνισμα αντοχής στην ποδηλασία δρόμου.

Ο Νίκος Παπαγγελής μετά την ατομική χρονομέτρηση συμμετείχε και στο αγώνισμα αντοχής στην ποδηλασία δρόμου C1-3, καταλαμβάνοντας τη 14η θέση για να κλείσει την παρουσία του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Στον αγώνα που έχει απόσταση 71 χλμ, ο 23χρονος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, χωρίς να είναι το βασικό του αγώνισμα, τερμάτισε σε 1:56:08 και να καταλάβει τη 14η θέση σε σύνολο 32 συμμετοχών. Ο παραολυμπιονίκης από το Ρίο Πάτρας, ήταν στην 11η θέση μετά το πέρασμα στα 14,2 χλμ. και μετά το 42ο χλμ. βρέθηκε στη 14η θέση και στην οποία παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Ο Βρετανός Φίνλεϊ Γκραμ χάλασε το πάρτι των Γάλλων. Πέρασε πρώτος την γραμμή του τερματισμού σε 1:43:19, αφήνοντας δεύτερο τον Τομάς Πιροτόν Νταρτέ, ο οποίος έκανε επίσης 1:43:19 και τον Αλεξάντρ Λετέ με 1:43:43.


Ο Παπαγγελής στην ατομική χρονομέτρηση στην κατηγορία C2 κατέλαβε την 4η θέση, στην κορυφαία μέχρι τώρα επιτυχία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

@Photo credits: Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα