«Πολύ δύσκολο του Μάτιτς»

«Πολύ δύσκολο του Μάτιτς»

«Πολύ δύσκολο του Μάτιτς»

bet365

Το όνομα του Νεμάνια Μάτιτς βρίσκεται στην λίστα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, ωστόσο η έλευσή του στο λιμάνι μόνο ... πολύ δύσκολη υπόθεση θεωρείται. Τι έλεγε ο παίκτης στους Σέρβους.


Ο Σέρβος που φέρεται να είναι στην λίστα του Ζαρντίμ, μιας και ο Πορτογάλος έχει καλή άποψη για τον 24χρονο διεθνή αφού από πέρυσι ανήκει στην Μπενφίκα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός απλά «τσεκάρει» την περίπτωση του Σέρβου, χωρίς ωστόσο να έχει κινηθεί,για την απόκτησή του, έστω και σε φιλολογικό επίπεδο, παραμένοντας απλά μια περίπτωση που αρέσει

Είναι εύκολη η περίπτωση απόκτησής του; Όπως τόνιζαν και οι Σέρβοι μπορεί ο Μάτιτς να έχει μια θετική άποψη για τον Ολυμπιακό, μπορεί η παρουσία των Πάντελιτς. Φέισα να τον ....διευκολύνει όπως άλλωστε και το Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θέλει να αποχωριστεί την Μπενφίκα. «Είμαι πού καλά στην Πορτογαλία και θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου εδώ»τόνιζε ο 24χρονος Σέρβο στους συμπατριώτες του, οι οποίοι και θεωρούν την μετακίνησή του στον Ολυμπιακό σχεδόν αδύνατη, χωρίς πάντως να κλείνουν το παράθυρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα