«Συνάντηση στη Λισσαβόνα για δανεισμό του Μάτιτς»

«Συνάντηση στη Λισσαβόνα για δανεισμό του Μάτιτς»

Gazzetta team
«Συνάντηση στη Λισσαβόνα για δανεισμό του Μάτιτς»

bet365

Ο Πέτρος Περίχαρος αναλύει στο katimagiko.gr, τί λέγεται στην Πορτογαλία με αφορμή την επίσκεψη του Ολυμπιακού και το ενδιαφέρον για τον Σέρβο μέσο της Μπενφίκα και γιατί θεωρούν πως ο Ζαρντίμ έχει ανάψει το πράσινο φως.

Παίζει το θέμα του Μάτιτς για τον Ολυμπιακό; Παίζει δεν παίζει, τυχαία πάντως δεν προέκυψε. Υπάρχει σίγουρα καπνός, τη... φωτιά από την οποία ξεκινάει βάζουν οι Πορτογάλοι. Το θέμα που προέκυψε στον ελληνικό Τύπο από το Σάββατο μπορεί να πάρει πιο επίσημη τροπή αν πιστέψουμε και τους Πορτογάλους.

Συνάδελφος, λοιπόν, από την πιο δυτική χώρα της νοτίου Ευρώπης μας ενημέρωσε ότι στη Λισσαβόνα κυκλοφορεί ευρέως η πληροφορία ότι με αφορμή του ταξιδιού του Ολυμπιακού για τα φιλικά στο Φάρο, θα υπάρξει ραντεβού.

«Ανθρωποι της διοίκησης του Ολυμπιακού θα συναντήσουν τους διοικούντες την Μπενφίκα για τον Μάτιτς. Εμείς γνωρίζουμε ότι αυτό θα γίνει για να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού», μας ενημέρωσε συνάδελφος από την Πορτογαλία.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο katimagiko.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα