Ελ Σαραουί: «Ανεκτίμητης αξίας νίκη»

Ελ Σαραουί: «Ανεκτίμητης αξίας νίκη»

bet365

Στη Μίλαν είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους και ο Στέφαν Ελ Σαραουί έκανε σαφές στις δηλώσεις του τι θα σημαίνει μια νίκη για τους Ροσονέρι.

«Πρέπει να ευχαριστήσω τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι γιατί έχει παίξει σπουδαίο ρόλο στη βελτίωση μου και ήταν απολύτως σωστός πέρυσι, στην πρώτη μου σεζόν στη Μίλαν, καθώς ήξερε πότε να με χρησιμοποιήσει. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γινόταν αν έμεναν οι Ιμπραΐμοβιτς και Κασάνο αλλά με την αποχώρηση τους άνοιξαν δύο θέσεις στην 11άδα», είπε αρχικά ο νεαρός άσος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κυριακάτικο ντέρμπι με τη Γιουβέντους.

«Εχουμε ένα απίστευτα σημαντικό ματς μπροστά μας για τη βαθμολογία αλλά και για να ωριμάσουμε ως ομάδα. Μια νίκη θα ήταν ανεκτίμητης αξίας αλλά για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να δώσουμε το 150%. Θα ήταν φανταστικό να πετύχω το νικητήριο γκολ μπροστά από την Curva Sud. Από τη Γιουβέντους θαυμάζω περισσότερο από όλους τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν καθώς είναι σπουδαίος μέσα και έξω από το γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα