«Σούπερ δίδυμο Ελ Σαραουί-Νεϊμάρ»

«Σούπερ δίδυμο Ελ Σαραουί-Νεϊμάρ»

Γιώργος Κοντογεώργης
«Σούπερ δίδυμο Ελ Σαραουί-Νεϊμάρ»

bet365

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι μίλησε για τις μεταγραφές της Μίλαν τονίζοντας ότι οι Ροσονέρι πρέπει να μειώσουν το ρόστερ τους, ενώ αναφέρθηκε σε Νεϊμάρ, Ρομπίνιο, Πάτο και Ιμπρα.

«Μου φαίνεται ότι ωριμάζουμε» είπε αρχικά ο Γκαλιάνι και συνέχισε, αναφερόμενος στα παράπονα της Κατάνια μετά τον μεταξύ τους αγώνα. «Διαμαρτύρονται για τη διαιτησία; Πέρυσι εμείς δεν διαμαρτυρηθήκαμε για το γκολ του Ρομπίνιο που δεν μέτρησε. Επίσης, έγινε πέναλτι στον Νοτσερίνο, όμως οι εφημερίδες ούτε που το ανέφεραν. Η αποβολή του Μπαριέντος δεν ήταν δικό μας λάθος».

Οσον αφορά τη μεταγραφική, ο αντιπρόεδρος των Ροσονέρι ανέλυσε. «Εχουμε 32 παίκτες. Αν δεν αποχωρήσει κανένας, δεν θα έρθει κανένας. Πρέπει να μειώσουμε το ρόστερ σε 26-27 παίκτες. Αν δεν φύγουν 5, δεν θα έρθει κανένας».

Ο Γκαλιάνι μίλησε συγκεκριμένα για τον Πάτο: «Αν τον ζήτησε κάποια ομάδα; Κανένας δεν έχει ζητήσει κανέναν από τους παίκτες μας. Ο Πάτο επιστρέφει και τα πάντα έχουν ξεκαθαριστεί με τον μάνατζέρ του, Ζιλμάρ Βελόζ. Η Σάντος ενδιαφέρεται για τον Ρομπίνιο. Θα δούμε τι θα γίνει».

Ο 67χρονος κατέληξε σχολιάζοντας μία δήλωση του Νεϊμάρ για τον Ρομπίνιο. «Ζήτησε την επιστροφή του Ρομπίνιο; Μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αν τον θέλει τόσο πολύ, μπορεί να πληρώσει, για τη μεταγραφή του. Ο Νεϊμάρ και ο Ελ Σαραουί είναι οι δύο καλύτεροι 20χρονοι στον κόσμο. Θα ήταν τέλειο να έχουμε στην επίθεση αυτούς τους δύο. Ο Ιμπραΐμοβιτς; Δεν έχω νεότερα, δεν το έχω πάρει από τότε που έφυγε. Εχω μιλήσει με όλους τους άλλους που έφυγαν αλλά όχι με τον Ιμπραΐμοβιτς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα