Τέλος ο Δρακόπουλος, έρχεται ο Πετράκης

Gazzetta team
Τέλος ο Δρακόπουλος, έρχεται ο Πετράκης

bet365

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία Ρούβα αποτελεί ο Αντώνης Δρακόπουλος που έλυσε κοινή συναινέσει με τον σύλλογο της Γέργερης,ενώ το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση .

Η διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου βρίσκεται σε αναζήτηση αντικαταστάτη προκειμένου να καλύψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το κενό στον πάγκο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι διοικούντες του κρητικού συγκροτήματος έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Γιάννη Πετράκη. Ο πρώην προπονητής του Αστέρα Τρίπολης και του Αστέρα Ρεθύμνου θεωρείται ο πλέον κατάλληλος προκειμένου να βγάλει την ομάδα από την δύσκολη αγωνιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει με αποτελέσμα να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και να κινδυνεύει με υποβιβασμό. Περισσότερες εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να υπάρξουν μέσα στις επόμενες ώρες ίσως και μέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα