«Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται»

Gazzetta team
«Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται»

bet365

Σε αθλητική ιστοσελίδα μίλησε ο παίκτης της Εθνικής μας ομάδας Φούτσαλ Θωμάς Πάνου εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Εθνικής με αντίπαλο την Πορτογαλία για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο διεθνής άσσος της Ολυμπιάδας τόνισε πως μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει από τη συμμετοχή της σε τέτοιες διοργανώσεις, προσδίδοντας επιπλέον εμπειρία στους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο minifootballnews:

Πρώτος αγώνας της εθνικής μας με τους Πορτογάλους. Μπορεί να κάνει την έκπληξη ενάντια σε ένα τέτοιο μέγεθος του παγκόσμιου futsal;

«Θα ξεκινήσω με το κλισέ «στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται»! Σε καμια περίπτωση δεν πάμε με σκοπό να χάσουμε, όμως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας και σε αυτό την βασική διαφορά κάνει το ότι οι Πορτογάλοι είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ενώ εμείς αντιθέτως είμαστε ερασιτέχνες. Θα δώσουμε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο ελπίζοντας στο τέλος ότι θα έχουμε καταφέρει κάτι καλό».

Τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα στον συγκεκριμένο αλλά και στους επόμενους αγώνες του ομίλου;

«Κατά την γνώμη μου, ο ρυθμός είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να ελέγχουμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα με την Πορτογαλία. Αν πάμε σε χαμηλούς ρυθμούς θεωρώ ότι θα αυξήσουμε την κατοχή μας και θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Αυτό όμως είναι δουλειά του προπονητή μας και πιστεύω πως θα μας καθοδηγήσει κατάλληλα για το συγκεκριμένο ματς. Όσον αφορά τους επόμενους αγώνες, νομίζω ότι μετά από την πρώτη μέρα που θα έχουμε και οπτικό δείγμα, θα μπορέσουμε να τους αναλύσουμε καλύτερα».

Τι μπορεί να κερδίσει η εθνική μας από την διοργάνωση;

«Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει ήδη κερδίσει κάτι πολύ σημαντικό. Αυτό είναι το οικογενειακό κλίμα όπου το βιώνει ακόμα και κάποιος που θα κληθεί για πρώτη φορά. Πέρα από αυτό όμως, οι συγκεκριμένοι αγώνες σου δίνουν παραστάσεις που δεν θα δεις στο ελληνικό πρωτάθλημα! Η ταχύτητα, η δύναμη, η ποιότητα και η τακτική αυτών των ομάδων είναι ένα ζωντανό σεμινάριο για εμάς και πρέπει όλοι μας να κερδίσουμε όσο πιο πολλά μπορούμε από αυτή την εμπειρία. Θα κλείσω με το τι θέλει να κερδίσει η εθνική μας από την διοργάνωση και αυτό δεν είναι άλλο από την πρόκριση! Πολύ δύσκολο μεν αλλά θα τα δώσουμε όλα και θα παλέψουμε να το πετύχουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα