Μεγάλη νίκη για Φράιμπουργκ (vid)

Μεγάλη νίκη για Φράιμπουργκ (vid)

bet365

Δύο εβδομάδες μετά την ισοπαλία με την Μπάγερν, η Φράιμπουργκ έκοψε βαθμούς και από την Σάλκε την οποία νίκησε 2-1 και συνεχίζει να ελπίζει για παραμονή.

Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η Φράιμπουργκ, η οποία επικράτησε 2-1 εντός έδρας την Σάλκε υποχρεώνοντάς την σε δεύτερη σερί ήττα. Παρότι ήταν το καθαρό αουτσάιντερ πριν το ματς, οι γηπεδούζοι έδειξαν μεγάλο πάθος σε όλο τον αγώνα και δίκαια πήρε τη νίκη που την φέρνει οριακά στη ζώνη του υποβιβασμού. Το σκορ άνοιξε στο 18' ο Φράις και στο 66' ο Καλιγκούρι από τη βούλα του πέναλτι έκανε το 2-0. Για τους Βασιλικούς Μπλε, που έχασαν κάθε ελπίδα για τίτλο και έθεσαν σε κίνδυνο και την παρουσία τους στο Champions League της επόμενης σεζόν, μείωσε στο 72' ο Πούκι, ενώ στο 87' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ελληνας μεσοαμυντικός, Κυριάκος Παπαδόπουλος. Το γκολ του Φινλαδνού άσου της Σάλκε ήταν το Νο300 με τον Χουμπ Στέφενς στον πάγκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα