Νόβι Μπέογκραντ - Ολυμπιακός: «Ναυμαχία» την Τρίτη στο Βελιγράδι

Newsroom
 Νόβι Μπέογκραντ - Ολυμπιακός: «Ναυμαχία» την Τρίτη στο Βελιγράδι

bet365

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τρίτη (20:45, ΕΡΤ-3) την Νόβι Μπέογκαρντ στο Βελιγράδι στο ντέρμπι της 2ης ημέρας του Len Champions League.

Δυο ομάδες, ο Ολυμπιακός και η Νόβι Μπέογκαρντ, που στις 2/7/2022 μπορεί να συναντηθούν ξανά στον τελικό του LEN Champions League (Βελιγράδι) θα τεθούν αντιμέτωπες την Τρίτη στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε την Δευτέρα με απευθείας πτήση για το Βελιγράδι και την Τρίτη (20:45,ΕΡΤ-3) θα παίξει με την Νόβι στο ντέρμπι της 2ης ημέρας του Α ' ομίλου του LEN Champions League.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με νίκη στην πρεμιέρα και σαφώς φαβορί λόγω έδρας είναι οι Σέρβοι οποίοι έχουν στις τάξεις τους 6 "χρυσούς" Ολυμπιονίκες του 2020 και τον "ασημένιο" Άγγελο Βλαχόπουλο.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιώργου Δερβίση (τιμωρημένος από την περασμένη σεζόν) και αυτό είναι πρόβλημα αφού εάν χάσει με 3 ποινές έναν αμυντικό του και ειδικά τον Άντρο Μπούσλιε ο Θοδωρης Βλάχος δεν θα έχει δυνατές επιλογές στην άμυνα.

Ο όμιλος έχει 14 αγωνιστικές, στην 2η δεν μπορεί να κριθεί τίποτα για καμία ομάδα, αλλά το παιχνίδι αυτό θα είναι κρας τεστ και για τους δυο.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μάρκο Μπίγιατς, Αχιλλέας Γραμματικός, Τζούρο Ράντοβιτς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Κωνσταντίνος Γούβης, Νίκος Γκίλλας, Άντρο Μπούσλιε, Κώστας Μουρίκης, Φίλιπ Φιλίποβιτς, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μανώλης Ζερδεβάς, Κωνσταντίνος Μαθιόπουλος.

Την Τρίτη θα παίξουν επίσης οι: Μπρέσια-Μπαρτσελονέτα, Γιαντράν Σπλιτ-Ντιναμό Τιφλίδας, Ραντνίσκι-Φερεντσβάρος.

Βλάχος: «Δεν είναι παιχνίδι δίχως αύριο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος είπε για το παιχνίδι:«Μια σειρά πολύ σημαντικών παιχνιδιών αρχίζουν την Τρίτη στο Βελιγράδι, με πρώτο αντίπαλο την Νόβι Μπέογκραντ. Κάθε ματς έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, κυρίως βαθμολογική. Ταξιδεύουμε στο Βελιγράδι να,αγωνιστούμε με αυτοπεποίθηση και να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Δεν το χαρακτηριζουμε παιχνίδι... δίχως αύριο για εμάς. αλλά σαν πρώτο δυνατό τεστ για την ομάδα μας φέτος. Ένα πιθανό θετικό αποτέλεσμα θα μας τονώσει για την δύσκολη συνέχεια».

Από την πλευρά του ο Κροάτης αμυντικός Άντρο Μπούσλιε επεσήμανε: «Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, παίζουμε κόντρα στην Νόβι Μπέογκραντ. Είναι μία εξαιρετική ομάδα, η οποία έχει πολύ καλούς παίκτες και είναι γεμάτη σε κάθε θέση. Ελπίζουμε, όμως, ότι θα τους αντισταθούμε και ότι θα είμαστε εμείς αυτοί που θα είναι χαρούμενοι μετά τον αγώνα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα