Πόλο: Το πρόγραμμα του Πανιωνίου στην α’ προκριματική φάση του Champions League

Newsroom
Πόλο: Το πρόγραμμα του Πανιωνίου στην α’ προκριματική φάση του Champions League

bet365

Αρχίζουν αύριο (29/9) οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο πόλο, με τον Πανιώνιο να μπαίνει πρώτος στη μάχη από πλευράς ελληνικών ομάδων.

Με τη διεξαγωγή των τεσσάρων ομίλων της Α΄ προκριματικής φάσης αρχίζει το φετινό Champions League στο πόλο ανδρών. Παρών στην πρώτη φάση θα είναι και ο Πανιώνιος ο οποίος θα αγωνιστεί στον Δ’ όμιλο που θα γίνει στο Τουρκουάν της Γαλλίας.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν ρεπό στην πρεμιέρα, ενώ την Παρασκευή (30/9) θα δώσουν δύο παιχνίδια με την Κάστρουπ από τη Δανία (10:00) και τη Μπάνια Λούκα από τη Βοσνία (19:00). Ακολουθεί το δύσκολο ματς με την οικοδέσποινα Τουρκουάν το Σάββατο (1/10) στις 6 μ.μ., ενώ θα ολοκληρωθεί ο όμιλος την Κυριακή (2/10) όταν και θα παίξουν με την Βιτόρια Γκιμαράες από την Πορτογαλία (12:00).

Η ομάδα του Κώστα Δήμου έχει ενισχυθεί σημαντικά φέτος με τους Γούνα, Γκιουβέτση και Μπιτάτζε και φιλοδοξεί να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο που θα τον βοηθήσει να έχει μία πιο βατή κλήρωση στον β’ προκριματικό.

Από τους 4 ομίλους οι δύο πρώτες ομάδες, σύνολο οκτώ, θα συνεχίσουν στο 2ο προκριματικό γύρο (14-16 Οκτωβρίου), oι υπόλοιπες ομάδες θα παίξουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Euro Cup ή στο νεοσύστατο Challenger Cup.

 

Στο 2ο προκριματικό γύρο του Champions League συνολικά θα πάρουν μέρος 16 ομάδες, καθώς στις οκτώ από τον α’ προκριματικό προσθέστε τις Βουλιαγμένη, Γιαντράν Σπλιτ (Κροατία), Μπαρτσελονέτα (Ισπανία), Νοϊ λε Σεκ (Γαλλία), Ντούισμπουργκ (Γερμανία), Όρβοσι (Ουγγαρία), Μπρέσια (Ιταλία) και Σάμπατς (Σερβία).

Οι δύο πρώτες ομάδες των νέων ομίλων, συνολικά οκτώ, θα περάσουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League (29/10-5/11), οι υπόλοιπες θα συνεχίσουν την πορεία τους στο 2ο προκριματικό γύρο του Euro Cup.

Με κλήρωση θα δημιουργηθούν τέσσερα ζευγάρια και σε εντός και έδρας παιχνίδια οι νικητές θα συνεχίσουν στη φάση των ομίλων και οι ηττημένοι στην προημιτελική φάση του Euro Cup.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα