ΠΑΟΚ: Με μεγαθήρια στον 2ο γύρο του Euro Cup

Newsroom
ΠΑΟΚ: Με μεγαθήρια στον 2ο γύρο του Euro Cup

bet365

Στο Ζάγκρεμπ θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ για να αγωνιστεί σε όμιλο της 2ης φάσης του Euro Cup, απέναντι σε παραδοσιακές δυνάμεις της ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισης.

Δύσκολο, όπως αναμενόταν, θα είναι το έργο για τον ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Euro Cup στην υδατοσφαίριση ανδρών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κληρώθηκε στον 4ο όμιλο, που θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ και στο διάστημα 27-30 Οκτωβρίου, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη γηπεδούχο Μλάντοστ (αποκλείστηκε στα προκριματικά του Champions League από τον Πανιώνιο), την Πρίμορατς Κότορ από το Μαυροβούνιο (επίσης προερχόμενη από το Champions League, όπου αντιμετώπισε τη Βουλιαγμένη και ηττήθηκε με 15-2), την ισπανική Μεντιτεράνι (νίκησε στον προηγούμενο γύρο τον Απόλλωνα με 10-9) και την ουγγρική Χόνβεντ.

Ο όμιλος αποτελεί αναμφίβολα τεράστια πρόκληση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, η οποία αντικειμενικά έχει λιγοστές πιθανότητες να διεκδικήσει μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στη φάση των «16».

Συνολικά δημιουργήθηκαν έξι όμιλοι (τρεις με πέντε ομάδες και τρεις με τέσσερις) και οι πρώτοι δύο από κάθε γκρουπ θα πάρουν το εισιτήριο για τους «16», όπου θα βρεθούν και οι τέσσερις ομάδες που θα αποκλειστούν από τα πλέι-οφ του Champions League.

Η κλήρωση

1ος Όμιλος (Σάμπατς - Σερβία): Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο), Σολάρις Σίμπενικ (Κροατία), Σάμπατς (Σερβία), Τριέστε (Ιταλία), Πεϊ Ντε (Γαλλία)

2ος Όμιλος (Στρασβούργο - Γαλλία): Σαβόνα (Ιταλία), Στρασμπούρ (Γαλλία), Ντε Ζάαν (Ολλανδία), Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία).

3ος Όμιλος (Ντούισμπουργκ - Γερμανία): Τουρκουά (Γαλλία), Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Παλέρμο (Ιταλία), Ντούισμπουργκ (Γερμανία)

4ος Όμιλος (Ζάγκρεμπ - Κροατία): Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία), Πρίμορατς Κότορ (Μαυροβούνιο), Χόνβεντ (Ουγγαρία),ΠΑΟΚ, Μεντιτεράνι (Ισπανία)

5ος Όμιλος (Τσόλνοκ - Ουγγαρία): Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Ζάιμπας (Λιθουανία), Μονπελιέ (Γαλλία), Ζόλνοκι (Ουγγαρία)

6ος Όμιλος (Βουκουρέστι - Ρουμανία): Ορτίτζα (Ιταλία), Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Βαζούτας (Ουγγαρία), Βάλις (Σερβία)


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα