Πόλο: Προετοιμασία στο Παρίσι η Εθνική γυναικών, οι 16 κλήσεις της Καμμένου

alexia-kammenou-polo

bet365

Στο Παρίσι για κοινή προετοιμασία με την ομάδα της Γαλλίας θα μεταβούν 16 διεθνείς της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών, λίγο πριν το σημαντικό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν.

Τις 16 διεθνείς παίκτριες πόλο που θα συμμετάσχουν στην κοινή προετοιμασία με την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών της Γαλλίας στο Παρίσι, στο διάστημα 18-23/12, ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου.

Η Εθνική ομάδα θα βρεθεί στο Παρίσι για πέντε μέρες για καμπ με την ομάδα της Γαλλίας, στην οποία προπονητής είναι ο Έλληνας πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος. Οι δύο ομάδες θα δώσουν και μία φιλική αναμέτρηση στις 21 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το ερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης στο Αϊτχόφεν (5-13/1) όπου η Ελλάδα θα διεκδικήσει την παρουσία της στους Ολυμπιακούς για πρώτη φορά μετά το 2008.

Οι 16 που κάλεσε η Καμμένου είναι οι Αλεξάνδρα Ασημάκη (ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ), Ειρήνη Νίνου, Σοφία Τορνάρου, Αθηνά Δήμητρα Γιαννοπούλου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελένη Ελληνιάδη, Μαρία Πάτρα (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Στεφανία Σάντα, Χριστίνα Σιούτη, Ιωάννα Σταματοπούλου και Ιωάννα Χυδηριώτη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ).

Την αποστολή θα ακολουθήσουν οι συνεργάτες προπονητές της ομοσπονδιακού, Τάσος Πιρπιρής και Φώντας Λεμπέσης και η η φυσικοθεραπεύτρια Ναταλία Σκαρπέτη.

@Photo credits: ΚΟΕ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα