Ολυμπιακός - Νόβι Μπέογκραντ 9-6: Έκλεισαν τη σεζόν με χαμόγελα οι «ερυθρόλευκοι»

Δημήτρης Μύτικας
fountoulis

bet365

Ο Ολυμπιακός επικράτησε χωρίς προβλήματα της Νόβι Μπέογκραντ με 9-6 στον μικρό τελικό του Final 4 του LEN Champions League και τερμάτισε τρίτος στη διοργάνωση.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου του LEN Champions League ανέβηκε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε στον μικρό τελικό της Νόβι Μπέογκραντ με 9-6.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε πολύ καλά για τους νταμπλούχους Ελλάδας, οι οποίοι κατάφεραν να πάρουν δύο γκολ διαφορά (2-0) έοχντας παράλληλα πολύ καλή άμυνα. Η Νόβι Μπέογκραντ μείωσε τη διαφορά (2-1), όμως είδε τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν απόσταση τριών τερμάτων στο τέλος του οκταλέπτου (4-1).

Η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε καλύτερα για τους Σέρβους, οι οποίοι με δύο εύστοχα πέναλτι του Τσουκ μείωσαν στο ελάχιστο (4-3). Βέβαια, ο Ολυμπιακός έβγαλε άμεσα αντίδραση και με δύο γκολ από Φουντούλη και Βάμος πήραν ξανά διαφορά τριών τερμάτων (6-3), την οποία διατήρησε έως το τέλος του ημιχρόνου (7-4).

Το δεύτερο σκέλος της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός πήρε για ακόμη μία φορά double score (8-4), με την Νόβι ν' απαντάει με ένα γκολ. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν με αβαντάζ τριών τερμάτων (8-5). Οι δύο ομάδες δεν είχαν... όρεξη για παιχνίδι κάτι το οποίο φάνηκε και στο επιμέρους 1-1, από το οποίο διαμορφώθηκε και το τελικό 9-6.

 

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 3-3, 1-1, 1-1

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα