Πόλο: Η... καρδιά του αθλήματος χτυπάει στην Γλυφάδα με το Habawaba Greece

Newsroom
habawaba

bet365

Από 11 έως και 14 Ιουλίου 2024, στο κολυμβητήριο Ολυμπιακών διαστάσεων του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας (Α.Ν.Ο.Γ.) θα διεξαχθεί το 7ο Festival υδατοσφαίρισης HaBaWaBa Greece.

Μετά την επιτυχία των 6 προηγούμενων διοργανώσεων του HaBaWaBa Greece, η Delta I.S.O. σε συνεργασία με τη Water Polo Development΄μεγαλώνει το εύρος των συμμετοχών καθώς και τα εργαστήρια δημιουργικότητας.

Το HaBaWaBa Greece περιέχει τρεις ηλικιακές κατηγορίες αθλητών (κάτω των 10 ετών, κάτω των 12 ετών και κάτω των 14 χρονών). Αυτό σημαίνει ότι αθλητές και αθλήτριες από 8 έως και 14 ετών θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο Φεστιβάλ της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης.

Για πληροφορίες σχετικά με τους κανόνες και τους κανονισμούς, περιορισμούς ηλικίας και οδηγίες εγγραφής μπορείτε να επισκεφτείτε την ενότητα "Κανόνες και Κανονισμοί» της ιστοσελίδας.

Το HaBaWaBa προέρχεται από γειτονική μας χώρα, την Ιταλία. Το Διεθνές Φεστιβάλ HaBaWaBa διεξάγεται χώρα κάθε χρόνο στο Lignano Sabbiadoro (UD) .

Την ευθύνη της διοργάνωσης για το HaBaWaBa Greece έχει η Delta I.S.O. Αθλητική Οργανωτική, μια εταιρεία με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας σε αθλητικές εκδηλώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας πολλές διοργανώσεις της FINA και της LEN στο Palmares της.

Το Format HaBaWaBa Greece υποστηρίζουν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε.), η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α), η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.), o Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Υ.), ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.) και ο Δήμος Γλυφάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα