Πόλο: Φιλική νίκη επί της Αυστραλίας η εθνική ανδρών κι έφυγε για το Παρίσι

Newsroom
vlachos

bet365

Η εθνική πόλο αδρών νίκησε την Αυστραλία με 16-15 στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο τεστ πριν αναχωρήσει για το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Λίγες μόλις ώρες πριν από το ταξίδι για το Παρίσι, προκειμένου να λάβει μέρος για 17η φορά και 12η σερί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η εθνική ομάδα πόλο ανδρών ολοκλήρωσε την κοινή της προετοιμασία με την Αυστραλία, επικρατώντας σε φιλικό αγώνα με 16-15. ά

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Ύστερα από ένα... εκρηκτικό δεύτερο οκτάλεπτο, όπου πέτυχε επτά τέρματα, η ελληνική ομάδα προηγήθηκε στο ημίχρονο με 9-7. Οι Αυστραλοί, ωστόσο, κατάφεραν να περάσουν μπροστά με 13-11 λίγο πριν ολοκληρωθεί η τρίτη περίοδος. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, η Εθνική μας, με όπλο την άμυνα, είχε ένα επιμέρους 4-2 μπόρεσε να φθάσει στο τελικό 16-15..

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 7-3, 3-6, 4-2

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Καλογερόπουλος 1, Φουντούλης 2, Παπαναστασίου 2, Γκίλλας 1, Αργυρόπουλος 2, Παπανικολάου, Κάκαρης 1, Νικολαϊδης 2, Βλαχόπουλος 3, Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Πόρτερ, Λαμπιέ, Μακσίμοβιτς 2, Νέγκους 1, Πάουερ, Λ. Έντουαρντς, Παβιγιάρντ 3, Μέρσεπ 2, Μπάιρνς, Μπερεχούλακ 3, Πουτ, Μπ. Έντουαρντς 4, Χέτζες, Πατ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα