Champions League: Διπλός ελληνικός «εμφύλιος» στα προκριματικά

Newsroom
Διπλός ελληνικός «εμφύλιος» στα προκριματικά

bet365

Τι έβγαλε η κλήρωση για τις πέντε ελληνικές ομάδες στους προκριματικούς ομίλους στο Champions League στο πόλο γυναικών.

Δύο ελληνικές κόντρες έβγαλε η κλήρωση της προκριματικής φάσης του Champions League στο πόλο γυναικών στην κλήρωση που έγινε την Τρίτη (23/8) στο Ζάγκρεμπ.

Ο Άλιμος και ο Εθνικός θα αναμετρηθούν στην Ιταλία στο πλαίσιο του Γ΄ ομίλου, όπου βρίσκονται επίσης η διοργανώτρια Πάντοβα, η ισπανική Τενερίφε και η Χάποελ Γιοκνεάμ από το Ισραήλ.

Παράλληλα, Βουλιαγμένη και Γλυφάδα θα βρεθούν στο Βερολίνο για τους αγώνες του Ε΄ ομίλου, μαζί με την οικοδέσποινα Σπαντάου, την ισπανική Καταλούνια και την ολλανδική Ντονκ Γκούντα.

Ο Πανιώνιος, από την πλευρά του, θα φιλοξενήσει στη Νέα Σμύρνη τον Α΄ όμιλο, όμως στάθηκε άτυχος στην κλήρωση, καθώς θα αντιμετωπίσει την ισχυρή Φερεντσβάρος, στην οποία ανήκει πλέον η Ελευθερία Πλευρίτου και την ισπανική Σαντ Αντρέου, που συμμετείχε στο Final-4. Το γκρουπ συμπληρώνουν άλλες δύο αξιόμαχες ομάδες, η ολλανδική Ντε Τσάαν και η ιταλική Ραπάλο.

Οι αγώνες της προκριματικής φάσης θα γίνουν το διάστημα 3-6 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή 25 ομάδων, χωρισμένων σε πέντε ομίλους. Οι πρώτοι δύο από κάθε όμιλο, καθώς και ο καλύτερος τρίτος προκρίνονται στους «16», όπου έχουν περάσει απευθείας η πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ, καθώς και ο Ολυμπιακός, η Ματαρό, η Οριτσόντε Κατάνια και η Ουίπεστ.

Οι όμιλοι της προκριματικής φάσης

  • Α΄ Όμιλος (Αθήνα): Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Σαντ Αντρέου (Ισπανία), Ντε Τσάαν (Ολλανδία), ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Ραπάλο (Ιταλία)
  • Β΄ Όμιλος (Έντε): Ντουναουιβάρος (Ουγγαρία), Λιλ (Γαλλία), Βαζούτας (Ουγγαρία), Νανσί (Γαλλία), Πόλαρ Μπερς Έντε (Ολλανδία)
  • Γ' Όμιλος (Πάντοβα): Πάντοβα (Ιταλία), Εθνικός, Άλιμος, Τενερίφε (Ισπανία), Χάποελ Γιοκνεάμ (Ισραήλ)
  • Δ΄ Όμιλος (Έγκερ): Ρόμα (Ιταλία), Τεράσα (Ισπανία), Έγκερ (Ουγγαρία), Τριέστε (Ιταλία), Κερουλέτι (Ουγγαρία)
  • Ε΄ Όμιλος (Βερολίνο): Βουλιαγμένη. Γλυφάδα, Σπαντάου (Γερμανία), Καταλούνια (Ισπανία), Ντονκ Γούντα (Ολλανδία)

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα