Πόλο: Άνετη πρεμιέρα για την Εθνική Νέων Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Newsroom
ellada

bet365

Με μια άνετη νίκη, 19-12 επί της Γαλλίας, ξεκίνησε τους αγώνες της στον Α' Όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Ζάγκρεμπ η Εθνική μας ομάδα Νέων Γυναικών Κ19.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υπερείχε σε όλους τους τομείς και έχτισε μια διαφορά από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο όταν προηγήθηκε με το εντυπωσιακό 7-2. Στη συνέχεια διαχειρίστηκε κατάλληλα το ματς - παρότι οι Γαλλίδες μείωσαν σε 10-8 - και έφτασε στη νίκη με το τελικό 19-12.

Τα κορίτσια μας στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην αναμέτρηση κόντρα στην Ουγγαρία, αύριο Δευτέρα (26/8, 11:30) που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση του γκρουπ.

Πρώτες σκόρερ για την ελληνική ομάδα ήταν οι Δέσποινα Δρακωτού, Φωτεινή Τριχά και Αριάδνη Καραμπέτσου που σημείωσαν αμφότερες από τέσσερα γκολ, ενώ τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη έδειξαν απόλυτη συγκέντρωση σ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Οκτάλεπτα: 7-2, 4-6, 6-4, 2-0

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Κωνσταντοπούλου, Κοβάτσεβιτς 1, Τζωρτζακάκη 1, Φουράκη, Δρακωτού 4, Πιοβάν, Κλαψιανού 2, Κουρέτα 3, Παπαδοπούλου, Τριχά 4, Μπέτα, Καραμπέτσου 4, Τσιάρα.

@Photo credits: koe.org.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα