Άνετα στα προημιτελικά η εθνική πόλο νέων γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Newsroom
Άνετα στα προημιτελικά η εθνική πόλο νέων γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

bet365

Η εθνική ομάδα νέων γυναικών νίκησε την Ουκρανία με 21-3 και θα συναντήσει την Ιταλία στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ19 στο Ζάγκρεμπ.

Η εθνική ομάδα νέων γυναικών δεν είχε πρόβλημα να εξασφαλίσει την παρουσία της στην προημιτελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ19, που φιλοξενείται στο Ζάγκρεμπ, επικρατώντας σε χιαστό αγώνα της Ουκρανίας με 21-3.

Τώρα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Ιταλία την Πέμπτη (29/8, 21:30) και θα διεκδικήσει την είσοδό του στην τετράδα της διοργάνωσης.

Με πλουραλισμό στην επίθεση, αφού σκόραραν δέκα παίκτριες, η Εθνική μας επέβαλε τον ρυθμό της από το ξεκίνημα της αναμέτρησης κόντρα στην Ουκρανία, φθάνοντας σε μια άνετη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 5-1, 7-0, 4-1

Ελλάδα (Ευτυχία Καραγιάννη): Κωνσταντοπούλου, Καραμπέτσου, Κοβάτσεβιτς 3, Φουράκη 2, Δρακωτού 3, Πιοβάν 2, Κλαψιανού 2, Γαλανοπούλου 2, Παπαδοπούλου 1, Τριχά 2, Κρασσά 1, Τζωρτζακάκη 3, Τσιάρα.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (29/8): Τουρκία – Ρουμανία, Μάλτα – Βουλγαρία (Θέσεις 13-16), Σλοβακία – Μ. Βρετανία, Γερμανία – Ουκρανία (Θέσεις 9-12), Ουγγαρία – Ισραήλ, Ισπανία – Γαλλία, Κροατία – Ολλανδία, Ιταλία – Ελλάδα (Θέσεις 1-8).


@Photo credits: ΚΟΕ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα