Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Λύγισε στα πέναλτι η Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών

Επιμέλεια: Newsroom
ellada_italia

bet365

Στη διαδικασία των πέναλτι η Εθνική μας ομάδα Υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών (Κ19) ηττήθηκε από την Ιταλία με 19-18 (κανονικός αγώνας 14-14), για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο διεξάγεται στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας και θα διεκδικήσει το Σάββατο (7/9) στις 14.00 την έβδομη θέση στη διοργάνωση με αντίπαλο την Σερβία.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο με συνεχόμενες εναλλαγές στο σκορ. Στα τελευταία 16 δευτερόλεπτα το ελληνικό συγκρότημα ισοφάρισε σε 14-14, με τον Σπύρο Λυκούδη (πέτυχε συνολικά 6 τέρματα). Στη διαδικασία των πέναλτι, όμως, οι διεθνείς μας αστόχησαν στις πέντε από τις εννέα εκτελέσεις, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως χρειάστηκαν 18 προσπάθειες και από τις δύο πλευρές για να αναδειχθεί ο νικητής.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 4-4, 4-3, 2-3 και στα πέναλτι 5-4

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Παρτσόγλου, Λυκούδης 6, Νικολαΐδης Γ., Γεωργαράς 3, Τόττης 1, Λασκαρίδης, Κωνσταντόπουλος 2, Μπιτσάκος 2, Καρατζάς, Αγγελόπουλος 2, Σπάχιτς 2, Σιαμάς, Λεβαντής.

Τα γκολ της Ιταλίας πέτυχαν οι: Μαφέι 6, Γκουλιότα 4, Γκαμπατσιάνι 4, Ντεμάρκι 2, Μιράλντι 1, Γκαντόλφο 1, Σαλιπάντε 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα