ΠΑΟΚ: Πρώτη ιστορική νίκη στο Champions League

Newsroom
Πρώτη ιστορική νίκη για τον ΠΑΟΚ στο Champions League

bet365

Ο ΠΑΟΚ νικώντας την τουρκική Οραντέα με 11-10 έφθασε στην πρώτη νίκη της ιστορίας του στο Champions League.

Ο ΠΑΟΚ έφθασε στην πρώτη νίκη της ιστορίας του στο Champions League, επικρατώντας επί της τουρκικής ΕΝΚΑ με 11-10 στο τρίτο του παιχνίδι για τον Γ' όμιλο της προκριματικής φάσης, ο οποίος φιλοξενείται στην πόλη Οραντέα της Ρουμανίας.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο ΠΑΟΚ έφθασε στη νίκη με γκολ από τον Χρήστο Μπιτσάκο στα 2:35 πριν από το τέλος, αυτή ήταν και η μοναδική φορά που ο Δικέφαλος πήρε την πρωτοπορία στο σκορ.

Από την πλευρά των πρωταθλητών Τουρκίας, τρία γκολ σημείωσε ο Γιώργος Δερβίσης και δύο ο Χριστόδουλος Κολόμβος.

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην προκριματική φάση του Champions League το απόγευμα του Σαββάτου(14/9, 18:30) με τη γηπεδούχο Οραντέα.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 4-4, 5-3

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μπιτσάκος 4, Λασκαρίδης 1, Ν. Προσινικλής, Χρυσοσπάθης, Κεχαλάρης 3 , Τσολακούδης 1, Μυρίλος, Ντέλιτς 2, Πολ. Προσινικλής, Κούπμαν, Καρατζάς, Σιορδίλης.

ΕΝΚΑ: Κούλογκλου 3, Δερβίσης 3, Κολόμβος 2, Καχραμάν 2.


Στο άλλο πρωινό παιχνίδι του Σαββάτου η Σπαντάου Βερολίνου έκανε την έκπληξη νικώντας την Μπρέσια με 9-7, μπερδεύοντας την κατάσταση αναφορικά με την 1η θέση στον όμιλο, που δίνει θέση στον Α' όμιλο της φάσης των «16».


Η βαθμολογία

  • 1.Οραντέα 6 (2)

----------------

  • 2.Σπαντάου 6 (3)
  • 3.Μπρέσια 3 (2)
  • 4.ΠΑΟΚ 3 (3)
  • 5.ΕΝΚΑ 0 (2)
@Photo credits: INTIME, Γιάννης Μωυσιάδης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα