Εντυπωσιακά στα προημιτελικά η εθνική νεανίδων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Newsroom
Η εθνική ομάδα πόλο νεανίδων

bet365

Η εθνική ομάδα νεανίδων νικώντας την Ιταλία με 11-4 εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά στο παγκόσμιο πρωτάθλξημα πόλο στην Κίνα.

Ο πρώτος στόχος για την εθνική ομάδα πόλο νεανίδων επετεύχθη με εντυπωσιακό τρόπο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας, καθώς επικρατώντας της Ιταλίας με 11-4 πέρασε στα προημιτελικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η εθνική ομάδα κατέλαβε τη 2η θέση στον Α' Όμιλο, πίσω από την Ισπανία, που νίκησε την Ολλανδία με 13-5. Την Πέμπτη (19/9) θα μάθει την αντίπαλό της, για τα προημιτελικά της Παρασκευής (20/9), από τη νικήτρια του αγώανα ανάμεσα στην Αυστραλία και το Ισραήλ, ενώ η πιθανή αντίπαλός της στα ημιτελικά θα είναι οι ΗΠΑ, που θα παίξουν προημιτελικό με την Ολλανδία ή την Κροατία.

Πολυτιμότερη παίκτρια της αναμέτρησης αναδείχθηκε η Θεοφανία Γαλανοπούλου με 3/6 τέρματα (50%). Από τρία τέρματα σημείωσαν και οι Ευσταθία-Νεφέλη Κοβάτσεβιτσ-Άσπα Φουράκη. Η τερματοφύλακας Νικολέτα Κυριακοπούλου είχε 10/14 αποκρούσεις (71,4%), και η εθνική ομάδα συνολικά 3/7 με παίκτη παραπάνω (μόλις 1/6 η Ιταλία).

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 1-3, 1-2, 1-3

Ελλάδα (Ευτυχία Καραγιάννη): Κωνσταντοπούλου, Μαργαρίτη, Κοβάτσεβιτς 3, Φουράκη 3, Δρακωτού, Πιοβάν, Κανελλοπούλου, Μπέτα, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου 3, Κλαψιανού 1, Καραμπέτσου 1, Κυριακοπούλου.

Ιταλία (Τζιάκομο Γκράσι): Μπατσέλε 2, Μπιάνκο 1, Μπότσο 1.

@Photo credits: ΚΟΕ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα