Ο Ολυμπιακός κοινή προετοιμασία με την Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά

Newsroom
Οι Γκρέγκο Ζάλανκι και Κωνσταντίνος Κάκαρης

bet365

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει σε καμπ προετοιμασίας την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Μπαρτσελονέτα, ανεβάζοντας στροφές εν όψει της πρεμιέρας του Champions League.

Σε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά. Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» προγραμμάτισαν κοινή προετοιμασία με την Μπαρτσελονέτα, την ερχόμενη εβδομάδα στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, το τριήμερο 23-25 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την πρωταθλήτρια Ισπανίας στο κολυμβητήριο του Πειραιά, για κοινές προπονήσεις και φιλικά, ώστε να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη νέα αγωνιστική χρονιά και την πρεμιέρα του Champions League, στις 9 Οκτωβρίου.

Πέρα από τις κοινές προπονήσεις και τα ματς προπονητικού χαρακτήρα, την Τετάρτη (25/9) το απόγευμα, ο Ολυμπιακός θα δώσει επίσημο φιλικό προετοιμασίας με την Μπαρτσελονέτα στο «Παπαστράτειο», ως πρόβα τζενεράλε για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League, κόντρα στην Πρίμορατς Κότορ.

@Photo credits: INTIME, Ισμήνη Βλασσοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα