H Ελλάδα πανηγυρικά στα ημιτελικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων

Newsroom
Η εθνική ομάδα πόλο νεανίδων

bet365

Η εθνική ομάδα νεανίδων νικώντας την Αυστραλία με 16-3 εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Τσενγκτού της Κίνας, όπου θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ.

Πλώρη για μετάλλιο έβαλε η εθνική ομάδα πόλο νεανίδων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ18 στην πόλη Τσενγκτού της Κίνας, καθώς στον προημιτελικό επιβλήθηκε της Αυστραλίας με το επιβλητικό 16-3.

Οι διεθνείς παίκτριες θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (21/9) στις 14.00 ώρα Ελλάδας, στον ημιτελικό της διοργάνωσης, τις ΗΠΑ, που με τη σειρά τους επικράτησαν δύσκολα της Ολλανδίας (11-10).

Η εθνική ομάδα ήταν εντυπωσιακή στον προημιτελικό με την Αυστραλία, βρέθηκαν να προηγούνται με το εντυπωσιακό 8-0 στο 2ο οκτάλεπτο και χωρίς προβλήματα έφθασαν στο τελικό 16-3, έχοντας 7/11 στην παίκτρια παραπάνω, ενώ δεν δέχθηκαν γκολ σε οκτώ επιθέσεις της Αυστραλίας στον παίκτη λιγότερο.

Το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών συνθέτουν η Ισπανία και η Ουγγαρία. Η Ισπανία νίκησε τη Νέα Ζηλανδία με 16-5 και η Ουγγαρία την Ιταλία με 12-11.


Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-5, 1-3, 1-5

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Κωνσταντοπούλου, Μαργαρίτη, Κοβάτσεβιτς 2, Φουράκη 2, Δρακωτού 2, Πιοβάν 5, Κανελλοπούλου, Μπέτα 1, Γαλανοπούλου 1, Κλαψιανού, Καραμπέτσου 2, Κυριακοπούλου, Οικονόμου 1.


@Photo credits: ΚΟΕ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα