Παναθηναϊκός: «Σκόρπισε» την Λούντβισμπουργκ στην πρεμιέρα του στο Euro Cup

Newsroom
panathinaikos_polo

bet365

Καταιγιστική ήταν η πρεμιέρα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις από τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Λούντβισμπουργκ για τη φάση των ομίλων του Euro Cup, επικρατώντας με 18-4.

Άνετη ήταν η πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στη νέα σεζόν απέναντι στην Λούντβισμπουργκ, επικρατώντας με 18-4 στον πρώτο αγώνα για την φάση των ομίλων του Euro Cup.

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, είχε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης τον έλεγχο και ουδέποτε απειλήθηκε από τους Γερμανούς.

Αναλυτικότερα, οι «πράσινοι» από πολύ νωρίς βρέθηκαν με προβάδισμα ασφαλείας (4-1), το οποίο διεύρυνε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (6-2).

Στο τρίτο οκτάλεπτο, το «τριφύλλι» μπήκε με διάθεση να τελειώσει την υπόθεση νίκη και με επιθετικό κρεσέντο έκανε 3-0 σερί για να στείλει τη διαφορά στα επτά τέρματα (9-2).

Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Παναθηναϊκό να πραγματοποιεί παραγωγικότατο οκτάλεπτο, πετυχαίνοντας εννέα τέρματα έναντι δύο της Λούντβισμπουργκ για να διαμορφωθεί το τελικό 18-4.

Ο επόμενος αγώνας του Παναθηναϊκού είναι κόντρα στην Ντε Άκερ από την Ιταλία. Θυμίζουμε ότι οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου θα πάρουν την πρόκριση.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 2-1, 3-0, 9-2

Παναθηναϊκός (Μάζης): Ριστίσεβιτς, Σκλήρας 1, Παπανικολάου 1, Γεωργαράς 3, Αλβέρτης 1, Νικολαϊδης 1, Κουρούβανης 1, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 2, Παπασηφάκης 4, Αγκόρτσας 3, Ράσοβιτς, Ασβέστης.

Λούντβιγκσμπουργκ: Βέρνετ, Πετίκης, Μπάουερ, Ζεζελ, Μπόζιτς, Κόβασι 1,Σοπιάδης Κ. 1, Στεφάνοβιτς, Πριέτο 2, Ρουγκέρι, Φερνάντες, Σίπος, Μάνλεϊ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα