Παναθηναϊκός: Έκαναν το 2x2 στο Euro Cup οι «πράσινοι»

Newsroom
panathinaikos_polo

bet365

Τη δεύτερη σερί νίκη του στη φάση των ομίλων του Euro Cup πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας με σκορ 11-4 κόντρα στην ιταλική Ντε Ακέρ.

Ο Παναθηναϊκός, μετά την ευρεία νίκη επί της Λούντβισγκμπουργκ, προσέθεσε ακόμα μία. Αντίπαλος των «πράσινων» ήταν η ιταλική Ντε Ακέρ, την οποία νίκησε με 11-4 παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας του 6ου ομίλου.

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη ξεκίνησε εξαιρετική την αναμέτρηση, κρατώντας ανέπαφη την εστία της στο πρώτο οκτάλεπτο, στο οποίο πέτυχε τρία τέρματα (0-3). Η διαφορά των τριών γκολ διπλασιάστηκε στη συνέχεια (0-6), με τους Ιταλούς να βρίσκουν γκολ ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Βέβαια, ο Παναθηναϊκός βρήκε γκολ με τον Σγουρίδη για να κάνει το 7-1 και στείλει και πάλι στα έξι γκολ το προβάδισμα του «τριφυλλιού».

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έκανε διαχείριση του προβαδίσματός του. Στο τρίτο οκτάλεπτο η διαφορά ανέβηκε ακόμα ένα γκολ (3-10), ενώ στο τέταρτο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα για να διαμορφωθεί το τελικό 11-4 υπέρ του Παναθηναϊκού.

Επόμενος αγώνας για τους «πράσινους» είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα του Σαββάτου (28/9, 19:00) απέναντι στην γαλλική Πεΐ Ντε.

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 1-4, 2-3, 1-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Πορτοκάλης, Νικολαΐδης, Παπανικολάου 3, Γεωργαράς, Αλβέρτης 2, Κουρούβανης, Σγουρίδης 3, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης 2, Αγκόρτσας 1, Ράσοβιτς, Ασβέστης.

Τα γκολ της Ντε Άκερ Τιμ πέτυχαν: Λουόνγκο 2, Ουρμπινάτι 1, Μπραγκαντίνι 1

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα