Απόλλων Σμύρνης: Υπέταξε την τουρκική ΕΝΚΑ και έκανε το 2x2 στο Euro Cup

Newsroom
apollon_smyrnis

bet365

Με εξαιρετική εμφάνιση ο Απόλλων Σμύρνης διπλασίασε τις νίκες του στη φάση των ομίλων του Euro Cup, επικρατώντας με 17-7 της τουρκικής ΕΝΚΑ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 4ου ομίλου.

Έπειτα από την εντυπωσιακή πρεμιέρα, ο Απόλλων Σμύρνης έκανε το 2x2 με νίκη 17-7 επί της ΕΝΚΑ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων στο Euro Cup.

Η ομάδα του Πέταρ Ραντάνοβιτς είχε από την αρχή έως το τέλος της αναμέτρησης τον έλεγχο και από πολύ νωρίς βρέθηκε με προβάδισμα ασφαλείας. Στο τέλος της πρώτης περιόδου, η «ελαφρά Ταξιαρχία» βρισκόταν μπροστά με τρία τέρματα (1-4), ενώ άλλαξε πλευρά στο αγωνιστικό χώρο ούσα μπροστά με τέσσερα γκολ (3-7).

Από το τρίτο οκτάλεπτο η απόσταση στο σκορ μεγάλωσε για τον Απόλλωνα Σμύρνης (6-11) για να έρθει η τελευταία περίοδος, όπου ο διαφορά εκτοξεύτηκε στα 10 γκολ για να διαμορφωθεί το τελικό 17-7.

Η επόμενη αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου (28/9, 19:00) κόντρα στην Μλάντοστ Ζάγκρεμπ.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-3, 3-4, 1-6

Απόλλων Σμύρνης (Πέταρ Ραντάνοβιτς): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 2, Ράντοβιτς 3, Τρούλος 3, Δίπλαρος, Καπότσης 3, Χονδροκούκης 1, Φώσκολος 2, Γαρδίκας 1, Ρομπόπουλος, Σολανάκης 2, Λιμαράκης

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα