Ήττα η Βουλιαγμένη από την Μπαρτσελόνα, με την Τζένοβα για την πρόκριση στο Euro Cup

Newsroom
 Ηττα η Βουλιαγμένη από την Μπαρτσελόνα, με την Τζένοβα για την πρόκριση στο Euro Cup

bet365

H Βαρκελώνη ηττήθηκε στην έδρα της Μπαρτσελόνα με 13-11 και στον αγώνα με την Τζένοβα Κουίντο θα παίξει για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro Cup.

Η Βουλιαγμένη δεν κατάφερε να νικήσει την Μπαρτσελόνα μέσα στη Βαρκελώνη, ηττήθηκε με 13-11, όμως αλλά διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση από τον 3ο προκριματικό όμιλο στην επόμενη φάση του Euro Cup.

Οι «μπέμπηδες» την Κυριακή (29/9, 11:30) στο παιχνίδι με την ιταλική Τζένοβα Κουίντο, θα παίξουν για την πρόκρισή τους. Στο άλλο σημερινό παιχνίδι του ομίλου η Σολάρις Σίμπενικ νίκησε την Τζένοβα με 12-9.

Ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία, με διαφορά ενός γκολ.

Η Βουλιαγμένη ισοφάρισε με πέναλτι του Αλμύρα με 11-11 στα 4:07 πριν από τον τέλος, όμως η Μπαρτσελόνα είχε τον τελευταίο λόγο, φθάνοντας στο 13-11 και στην πρόκριση.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 4-4, 4-2

Βουλιαγμένη (Βουγιασίνοβιτς): Ανδρεάδης, Θ. Καστρινάκης, Τόττης, Καλογερόπουλος, Αλμύρας 4, Ούμποβιτς, Χατζής 3, Γούντχεντ 1, Ν. Καστρινάκης, Πατσιλινάκος, Σπάχιτς 2, Γιαννάτος 1, Λεβαντής.

@Photo credits: eurokinissi, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα