Παναθηναϊκός: Η κακή τέταρτη περίοδος του κόστισε την πρωτιά στο Euro Cup

Newsroom
panathinaikos_polo_

bet365

Ο Παναθηναϊκός στον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων του Euro Cup ηττήθηκε από την Γιουγκ με 17-15, παίρνοντας την πρόκριση από τη δεύτερη θέση στον όμιλο.

Ένα κακό οκτάλεπτο κόστισε στον Παναθηναϊκό τη νίκη και συνάμα την πρωτιά στον όμιλο του Euro Cup. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν από την Γιουγκ με 17-15, στον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση από την δεύτερη θέση.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα ματς του Παναθηναϊκού, αυτό ξεκίνησε με τις δύο ομάδες κοντά στο σκορ. Οι «πράσινοι» είχαν το προβάδισμα, με την Γιουγκ να βρίσκει πάντα τη λύση για να φέρει το ματς στα ίσα. Μάλιστα, οι Κροάτες κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στα μέσα της δεύτερης περιόδου, με τον Παναθηναϊκό να βγάζει αντίδραση και ν' ανακτά το προβάδισμα στο τέλος του ημιχρόνου (5-6).

Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη διατήρησε το προβάδισμα της στο τρίτο οκτάλεπτο, ωστόσο δεν μπόρεσε να διευρύνει την απόσταση, μπαίνοντας στην τελευταία περίοδο με τη μίνιμουμ διαφορά στο σκορ (11-12). Εκεί, η άμυνα του «τριφυλλιού» δεν λειτούργησε τόσο καλά, όσο στις προηγούμενες περιόδους, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο η Γιουγκ. Οι Κροάτες, στα μέσα του οκτάλεπτου, πήραν προβάδισμα με δύο τέρματα (16-14), το οποίο και διατήρησαν έως το τέλος του ματς με το 17-15 να είναι το τελικό σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-2, 6-6, 6-3

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα