Απόλλων Σμύρνης: Κυριάρχησε της Σαν Αντρέου και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro Cup

Newsroom
apollon_smyrnis_polo

bet365

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Euro Cup πανηγύρισε ο Απόλλων Σμύρνης, επικρατώντας της Σαν Αντρέου με 15-5 στον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης.

Στο τελευταίο παιχνίδι είχε το πάνω χέρι για την πρόκριση ο Απόλλων Σμύρνης, γεγονός που απέδειξε περίτρανα εντός του τερέν. Η ελληνική ομάδα επικράτησε με 15-5 της Σαν Αντρέου και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Euro Cup από την δεύτερη θέση του ομίλου της.

Η αναμέτρηση από πολύ νωρίς μετετράπη σε μονόλογο για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος φρόντισε να πάρει από την αρχή το προβάδισμα. Το πρώτο οκτάλεπτο βρήκε την ομάδα του Ραντάνοβιτς με προβάδισμα δύο τερμάτων (4-2), το οποίο διευρύνθηκε κατά τρία γκολ στο τέλος του ημιχρόνου (7-2).

Το μομέντουμ παρέμεινε ίδιο για τους τυπικά γηπεδούχους, οι οποίοι εκτόξευσαν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα στο τέλος της τρίτης περιόδου για να... ρίξουν τίτλους τέλους στην υπόθεση νίκη - πρόκριση.

Η τελευταία περίοδος ήταν διαδικαστική με τον Απόλλωνα να διατηρεί το +10 και το 15-5 να είναι το τελικό σκορ του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-0, 6-1, 2-2

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα